hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalya'da şüpheli ölüm

    Antalyada şüpheli ölüm
    expand

    Antalya Finike'de tüfekle vurulmuş bir kişi ormanlık alanda, birlikte yaşadığı iddia edilen kadın ise evinde bıçaklanarak öldürülmüşhalde bulundu.

    İlçenin Arif köyünde dün akşam saatlerinde köylüler ormanlık silahla vurulmuş erkek cesedi görünce durumu jandarmaya bildirdi.

    Jandarma tarafından yapılan incelemede, olay yerinde av tüfeği bulundu. Ölen kişinin ise Arif köyü nüfusuna kayıtlı Halil İbrahim Demirel (34) olduğu belirlendi.

    Soruşturmayı sürdüren jandarma ekipleri, Demirel'in birlikte yaşadığı iddia edilen ve bir barda çalıştığı ileri sürülen Hatice Tataroğlu'nun (33) Sahilkent beldesindeki evine gitti. Uzun süre zilin çalınmasına rağmen kapının açılmaması üzerine çilingir yardımıyla kapıyı açan ekipler, Tataroğlu'nu yatak odasında bıçaklanarak öldürülmüş olarak buldu.

    Savcılık, jandarma ve sağlık ekiplerinin incelemelerinin ardından Demirel ve Tataroğlu'nun cesetleri, Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor.

    Öte yandan silahla vurularak ölen Demirel'in, kasım ayında Arif köyünde evlerinde bıçaklanarak öldürülen Dursun ve Hatice Aksu çiftinin öldürülmesi olayıyla ilgili gözaltına alındığı, ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi. Demirel'in her gün Finike Jandarma Komutanlığına giderek imza verdiği, ancak dün akşam imza için gitmemesi nedeniyle jandarma tarafından arandığı bildirildi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow