hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Madonna'nın sapığı akıl hastanesinden kaçtı

    Madonnanın sapığı akıl hastanesinden kaçtı
    expand

    Los Angeles polisi, saplantılı şekilde Madonna'yı takip ederek pop yıldızını tehdit etmekten suçlu bulunan Robert Dewey Hoskins adlı adamın tutulduğu psikiyatri hastanesinden kaçtığını açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hoskins, 1996 yılında 10 yıl hapse mahkum edilmişti.

    Hapisten çıktıktan sonra bir başka hastanede bir süreliğine yatan Hoskins, geçen Temmuz ayında tekrar tutuklanmış ve şu an kaçmış olduğu hastaneye kaldırılmıştı.
    Polis, Hoskins'in ''saldırganlığa çok yatkın'' olduğunu söyleyerek, yanına yaklaşılmamasını istedi.

    Los Angeles Emniyet Müdürlüğü, psikoz hastası Hoskins'in ilaçlarını almadığı zaman durumunun son derece kötüleştiği uyarısını yayınladı.

    1996 yılında Hoskins'in çıkarıldığı mahkemede ifade veren Madonna, bir yıl evvel evinin yakınlarında karşılaştığından beri Hoskins'le ilgili kabuslar gördüğünü anlatmıştı.

    Ünlü şarkıcının bir koruması, Hoskins'in kendisini Madonna'nın kocası olarak tanıttığını ve ''Eğer Madonna benimle birlikte olmazsa boğazını boydan boya keseceğim'' dediğini kaydetmişti.

    Aynı yıl içerisinde, Madonna Florida'da iken, şarkıcının Los Angeles'taki evinin duvarını aşan ve havuzuna atlayan Hoskins, korumalardan birinin açtığı ateş sonucu bacağından yaralanarak yakalanmıştı.

    Kaynak: BBC TR 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow