hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bedava limon baldan tatlıdır

    Bedava limon baldan tatlıdır
    expand

    Şanlıurfa'da, bir kamyon sürücüsü, alacağına karşılık kendisine verilen 8 ton limonu bedava dağıttı. Bedava limon dağıtıldığını duyanlar, kısa süre içerisinde kamyon kasasındaki 8 ton limonu almak için birbiriyle yarıştı.

    Şoför 30 yaşındaki İbrahim Divit, Mersin Sebze ve Meyve Hali'ndeki bir kabzımaldan aldığı 8 ton limonu 63 E 8495 plakalı kamyonuna yükleyerek Şanlıurfa'ya getirdi.

    412 kilometre yol kat eden Divit'in getirdiği limonları teslim edeceği Şanlıurfa'daki alıcı, beğenmediği ürünü almaktan vazgeçti. Bunun üzerine şaşıran Divit, alacağı olan nakliye ücretini istediği Mersinli kabzımaldan olumsuz yanıt aldı.

    Yeniden Mersin'e gitmesinin masraflı olacağı söylenen Divit'e, kasasındaki 8 ton limonu satıp parasını da nakliye ücreti olarak alması teklif edildi.

    Mahalleli akın etti

    Çaresiz teklifi kabul eden Divit, uğraş vermesine rağmen satamadığı limonları ücretsiz dağıtmaya karar verdi. Ailesiyle birlikte yaşadığı Eyyübiye Mahallesi'ne giden Divit, kamyonunu park ederek komşularına kapağını açtığı kasada bulunan limonlardan istediği kadar alabileceklerini söyledi.

    Kısa süre içerisinde bedava limon dağıtıldığını duyan mahalle sakinleri, evlerinden ve bakkaldan aldıkları poşet ve kaplarla kamyon kasasının önünde soluğu aldı.

    Kilolarca limonu poşet ve yanlarında getirdikleri kaplara dolduranlar evlerinin yolunu tutarken, zaman zaman daha fazla limon almak isteyenler arasında kısa süreli tartışmalar yaşandı.

    Yoğun ilgi nedeniyle kilolarca limon yerlerde ezildi. Haberi geç alan bazı mahalle sakinleri ise yere dökülen ezik limonları topladı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow