hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Plasentasını yedi

    Plasentasını yedi
    expand

    Mad Men dizisindeki rolüyle dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu January Jones suskunluğunu bozdu, uzun bir aradan sonra People dergisinin Amerikan edisyonunun nisan sayısına konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Doğumundan sonra ilk defa bir dergiye röportaj veren 34 yaşındaki aktris, söyleşi sırasında şu sıralar yedi aylık olan oğlu Xander’in doğumu sırasında kaybettiği enerjiyi geri kazanmak için kendi plasentasını yediğini itiraf etti.

    Yeni doğum yapmış annelere de aynı şeyi tavsiye eden Jones, ilk başlarda tereddüte düştüğünü belirtirken, insanın kendi plasentasını yemeyen tek memeli türü olduğunu ekleyerek bu işlemi bir süre sonra normal karşıladığını söyledi. Bu arada January Jones, plasenta yiyen tek Hollywood yıldızı değil.

    Ünlü oyuncu Tom Cruise ve eşi Katie Holmes da kızları Suri’nin doğumu sırasında plasentasını yediklerini belirtmiş, Superman rolüyle akıllara kazınan ve geçirdiği bir kaza sonucu felç geçiren Christopher Revee de ölen hücrelerinin yerine yenilerinin oluşmasını hızlandırmak için böyle bir yöntem uyguladığını söylemişti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow