hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tatile çıkacaklar, "hayali otellere" dikkat!

    Tatile çıkacaklar, hayali otellere dikkat
    expand

    İnternetten tatil rezervasyonu yaptıranlar dikkat etmeli. Bütün bir yıl tatil planları yapan vatandaşlar internetten rezervasyon yaptırdıktan sonra ya oteli yerinde bulamıyor ya da görüp beğendikleri otelden çok farklı bir otel ile karşı karşıya kalıyor.

    Tatil yapacakların dilinden "İnternetten tatil rezervasyonu yaptırmak ve tatil satın almak ne kadar güvenli" sorunları düşmek bilmez iken Şikayet Portalı Şikayetvar'a gelen şikayetler henüz tatil planı yapmayanları korkuttu.

    Gelen şikayetlere göre, "internette yer alan birçok otel hayali."

    Tatile çıkmadan önce mutlaka okumanız gereken tatil mağduru vatandaşların şikayetleri şöyle:
     
    "Otel yerinde yok!"
     
    "İnternetten sitesinden 2 ay önce otele her şey dahil sistemi ile rezervasyon yaptırdık.  Oteli aradık ama bulamadık, internete resmi verilen otelin adı gittiğimizde farklı bir isimle yazıyordu. Güya otelin adı değişecekmiş. Oteli bulduk ama kapısına yaklaştırılmadan başka otele götürüldük. Otelin havuzu Haziran ayı olmasına rağmen açılmamıştı. Komşu otelin havuzunu kullanabileceğimiz belirtildi. Her şey dahil konsepti yerine 'ne arasanız yok' konsepti vardı. Otelin pisliğinin yanı sıra, yiyecek, içecek anlamında hiçbir şeyin bulunmaması (en basitinden su, ayran, nescafe, Türk kahvesi, meyve suyu) ve çalışanların  ukala tavırları illallah dedirtti. "
     
    "Gördüğümüz Otelle Alakası Yok"
     
    "İnternet sitesinden, görüntülerinden çok etkilenerek, 2 ayrı aile rezervasyon yapıp otele ulaştık. Büyük bir şok yasadık, otelin yüzde 60'ı faaliyette değil. İnternet sitesinde anlatılan, ekolojik tarım, parklar, butterfly hizmeti hepsi kapalı ve bakımsız alanlar çocuklar için tehlike arz ediyor. Otelin internet sitesinde gördüğümüz otelle alakası yok. Yemekler çok kalitesiz ve bir yemek yemek icin defalarca kuyruğa girmek zorunda kalıyorsunuz. Hemen ayrılma talebimizi ilettik. Kandırıldığım ve ciddiye alınmadığım için başka insanların da kandırılmaması için yasal başvurumu hemen tatil dönüşü yapacağım."
     
    "Otel 3 Yıldır Kapalıymış"

    "İnternetten tatil rezervasyonu yaptırdım, sitede belirtilen otel gayet güzeldi ve buna güvenerek ücret ödemesi yaptım fakat turun kalkacağı gün şirketten bir telefon ve farklı bir otelde konaklama yapılacağı söylendi. Birkaç saat sonra tur şirketini aradım yetkili bulunmadığını bana geri döneceklerini söylediler ve tabii ki kimse aramadı. Otel 3 yıldır kapalıymış ve 23 Nisan'da açılıyormuş yemekleri hijyeni odaları o kadar köyüydü ki anlatılamaz. Zaten otelin yıldızı yok belediye belgeli. 4 yıldızlı otelde konaklama sözü verip belediye belgeli otelde konaklama yaptırmak ancak size yakışır, turdan tam tamına 50 müşteri mağdur ettiniz ve müşterilerinizi kaybettiniz, haberiniz olsun."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow