hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kış trendleri hayatın her anında

    Kış trendleri hayatın her anında
    expand

    Sürekli gelişen moda vizyonuyla stil sahibi kadınlara ihtiyaç duydukları herşeyi sunan markalar 2012/2013 Sonbahar/ Kış koleksiyonu maskülen ve feminen tasarımları bir arada sunuyor.

    2012/2013 Sonbahar/ Kış sezonu için hazırlanılan kolaksiyonlarda göze çarpan maskülen ve feminen öğelerin bir arada kullanılmış olması. Birbirinden farklı dört temadan oluşan Topshop koleksiyonu, stiline hareket getirmek isteyen kadınlar için yaratıcı alternatifler sunuyor.
    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Pennysylvanian Military" temasında hiç kural yok! Maskülen detayların sıklıkla kullanıldığı temada sezonun trendi bol tasarımlar ve kamuflaj detayları ön planda. Sezonun gözdesi zarif süslemeler ve çiçekli desenler ise kadınların vazgeçilmez parçalarından olacak. Temada yer alan dantelli mini elbiseler erkeksi detaylarla birlikte kullanılarak yenilikçi bir yorumla kadınların beğenisine sunuluyor.

    Modanın favori devirlerinden 60’lı yılların stili ile tasarlanan  temasında ise sevimli ve feminen detaylara rastlanırken, ekose desenli dar pantolonlar, bol kesim kazak ve monokrom renkli hırkalar koleksiyonun dikkat çeken parçaları arasında yer alıyor. Büyük düğmeler, okul çantaları ve klasik köpekdişi baskılar bu sezonun en güçlü öğeleri.

    Rahat, hafif ve işlevsel kumaşların kullanıldığı "Scandi Girl" temasında yumuşak koyun yünü, suni kürkler ve açık renkteki bol örgülü kazaklar hafifletilmiş dokusuyla kadınların beğenisine sunuluyor. Koleksiyonda yer alan sade İskandinav tarzını yansıtan kolsuz elbiseler, düğmeli gömlekler ile çekici bir stil yaratıyor. Vintage kotlar ve yarım çizmeler koleksiyonu tamamlayan ayrıntılar olarak dikkat çekiyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hazırlanılan "Sensationalist" temasında payetli parti kıyafetleri sezona göz alıcı bir parlaklık katarken mücevherler ile kaplanmış gömlekler kadınların ışıltısını yansıtıyor. Diz üstü püsküllü elbiseler cesur bir görüntü yarartırken, sezonun parıltılı bir şekilde başlamasını sağlıyor. Sensationalist genel olarak biraz gotik ve ağırlıklı olarak rock ‘n’ roll temasını yansıtıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow