hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çocuklara bayram hediyesi akvaryum

    Çocuklara bayram hediyesi akvaryum
    expand

    İstanbul Akvaryum'dan çocuklara bayram hediyesi... Florya'da bulunan dünyanın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum’da arife ve bayramın 1. günü yanında ebeveynini getiren her çocuğa giriş ücretsiz.

    İstanbul Akvaryum'da, bayram boyunca, sanat yönetmenliğini Haldun Dormen’in yaptığı  “Çılgın Profesörler” oyunu da ücretsiz izlenebilecek.
    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İnteraktif bir oyun olan “Çılgın Profesörler” ise çocuklara bilimin tüm formlarını tanıtıyor. Deneylerinde; çevre, bilim, doğa konuları ile atölye çalışmalarını içeren Çılgın Profesörler, çocukların kendilerine güvenlerini, motivasyonlarını ve merak duygularını geliştiriyor. “Çılgın Profesörler” oyunu bayramın 1.2.ve 3. günü saat 11:00 ile 15:00 saatleri arasında çocuklarla buluşacak.

    İstanbul Akvaryum’da çocuklar arife ve bayramın 1. günü dünya denizlerinde yaşayan su canlıları ile ücretsiz tanışabilecekler. Bu canlıların yaşadıkları doğal ortamları ve yaşadıkları bölgeleri yakından inceleme fırsatı bulacaklar. Kampanyadan 13 yaşını geçmemiş çocuklar yararlanabilecekler.

    İstanbul Akvaryum, dünya denizlerinde yaşayan canlıları ziyaretçilerine 16 farklı tema ile sunuyor. 1500 farklı türde 15.000 su ve kara canlısı ile keyifli vakit geçirmek isteyenler Taksim, Bakırköy, Laleli ve Sultanahmet’ten kalkan ücretsiz servislerle İstanbul Akvaryum’a ulaşabiliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow