hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TIR'ı gelin arabası gibi süslediler

    TIRı gelin arabası gibi süslediler
    expand

    Denizli'nin Tavas ilçesinde, bir taşımacılık şirketinde TIR şoförlüğü yapan Hüseyin Kusanç, düğününde müstakbel eşi Zeynep Betül Kusanç'a unutulmaz bir gün yaşatmak için, iş yerinde kullandığı tırı gelin arabası yaptı.

    Dorsesi çıkarılıp renkli şeritler ve çiçeklerle süslenen TIR'ın direksiyonuna geçen damat Hüseyin Kusanç, beldenin cadde ve sokaklarında meraklı gözlerle izlenen TIR'la, nişanlısının oturduğu Çarşı Mahallesi'ne gelin almaya gitti.

    Gelin arabasının bir TIR olduğunu gören beldedeki vatandaşlar TIR'ın önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

    Kız evinde yapılan düğünün ardından genç çift, "gelin arabaları" olan TIR'la belde meydanındaki kavşakta bir süre tur attıktan sonra evlerine gitti.

    Damat Hüseyin Kusanç, AA muhabirine, 10 yaşından beri bir TIR şoförü olmayı ve evlenirken de TIR'ı gelin arabası yapmayı hayal ettiğini söyledi. Hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Kusanç, "Kimisi atla kimisi eski arabalarla eşine unutulmaz bir düğün yaşatmak ister. Ben de eşime TIR'la unutulmaz bir gün yaşatmak istedim, amacıma da ulaştığımı düşünüyorum" diye konuştu.

    Gelin Zeynep Betül Kusanç ise düğününün farklı ve özel olduğunu düşündüğünü dile getirerek, "Eşime bu farklı sürprizi için çok teşekkür ediyorum. Hayatım boyunca unutamayacağım bir hatıra oldu. Gelin arabamın bir TIR olacağını söyleseler inanmazdım. İnip binmesi biraz zor oldu, ama eşimin yardımıyla o sorunu da çözdük" dedi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow