hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Almanya'nın en seksi kadını Sıla Şahin

    Almanyanın en seksi kadını Sıla Şahin
    expand

    Alman özel televizyonu RTL'de yayınlanan “İyi Günler, Kötü günlerö (Gute Zeiten, Schlechte Zeiten) adlı televizyon dizisinin başarılı oyuncusu Sıla Şahin Almanya'nın en seksi kadını oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Almanya'da ilk kez düzenlenen German Soap Award 2012 yarışmasını “En seksi kadınö dalında Türk kökenli oyuncu 26 yaşındaki Sıla Şahin'in kazandığı açıklandı. Türk kökenli başarılı oyuncu Şahin diğer ünlü rakiplerini internet üzerinden hayranlarından aldığı oylarla geride bırakarak bu ödülün sahibi oldu. Ödül töreni 26 Ekim'de Berlin'de yapılacak.

    Ödül yerimi pekiştirdi

    Yarışmayı kazandıktan sonra duygularını DHA'ya anlatan Sıla Şahin, “Bu önemli ödülü kazanmak beni oldukça sevindirdi. Geçtiğimiz yıl da Tv Digital tarafından 'Soap Kraliçesi' seçilmiştim. Bu yılki Soup Awand'ı kazanmam ise yerimi pekiştirdi" dedi.

    Türkiye'ye açılma planı

    Önümüzdeki dönemde kariyerine Türkiye'de devam etmeyi düşündüğünü de açıklayan Sıla Şahin şöyle konuştu: “Almanya'da herşey çok iyi gidiyor ama artık kariyerimin geleceğini Türkiye'de inşaa etmek istiyorum. Bu yıl benim için çok yoğun geçecek ve başarı çizgimi sürdürmek istiyorum. Bu önemli ödülün yabancı kökenli birine verilmesi artık nereden nereye geldiğimizi ve kendimizi artık bu ülkede ispatladığımızı gösteriyor. Bu sektörde çalışan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ailemin desteği önemli

    Başarılarında ailesinin desteğinin önemli bir rolü olduğunu da sözlerine ekleyen Şahin, “Dönüp geriye baktığımda buraya gelmemdeki en büyük rol ailemin bana verdiği destekten geçiyor. Tabi gerek Türk gerekse Alman basınının da destekleri yadsınamaz. Ayrıca buradan yüz binleri aşan ve beni destekleyen herkese sevgilerimi gönderiyorum" şeklinde konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow