hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Yeni Bir Ben" yaratacaklar

    Yeni Bir Ben yaratacaklar
    expand

    Dünya'nın en büyük kişisel gelişim zirvesi gerçekleşiyor. Doğu ve Batı, İstanbul'da buluşmaya hazır. Kişisel gelişim zirvesi; nörobilim, genetik ve yaşam uzmanlarını bir araya getiriyor. Bu zirvede, gerçek ve doğa üstü konulara değinilecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kızılderili tıbbının müthiş pratisyeni ve Forrest Yoga'nın kurucusu dünyaca ünlü Ana Forrest da konuşmacılar arasında olacak.

    Forrest, "Kendilerine yeni bir alan yapmaları lazım. İnsanlar kendileriyle bağlantı kurabilmeli ve hayatlarında kendileri ile gurur duyarak yaşamaları için değişikler lazım. Aynı zamanda kendileri ile eğlenceli , sıcak , tatlı , iyi egzersizler yapmalılar. Bunlar insanın kendisiyle bağlantı kurması için en iyi yoldur." şeklinde konuştu.



    Sting ve Madonna'nın yoga hocaları da konuşmacılar arasında

    Dünyada ilk kez yapılacak olan kişisel gelişim zirvesinde; konuşmacılar arasında, Sting ve Madonna'nın Kundalini-Yoga hocaları Ana Breet ve Ravi Sing de var .

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ana Breet, "Yoga için atletik olmaya gerek yok fakat bu yoga tarzı biraz atletik ve insanı mutlu eden bir tarz" şeklinde açıklama yaptı.

    Ravi Sing ise. "Yogayı, insanlara kendi hayatlarında da uygulamaları için öğretmeye çalışıyoruz. Sadece sınıfta değil dışarıya çıktıkları zamanlarda bile öğrendikleri yogayı sürdürmeleri gerekir" dedi.
     
    Zirve 3 gün sürecek. 30 Kasım-02 Aralık tarihleri arasında Grand Cevahir Otel'de olan bu zirveye katılabilirsiniz.
    Ayrıntılı bilgi için www.yenibirbendoguyor.com/ internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow