hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Havalimanı'nda sürpriz evlenme teklifi

    Havalimanında sürpriz evlenme teklifi
    expand

    Atatürk Havalimanı sürpriz evlenme teklifine sahne oldu. Özel bir şirkette çalışan Savaş Kozlu (27) Düsseldorf'tan İstanbul'a gelen sevgilisi Hülya Kuzlu'ya (26) yolcuların ve onları bekleyenlerin önünde evlenme teklifi yaptı.

    Sevgilisinin uçağının inişinden saatler önce Atatürk Havalimanı dış hatlar terminali geliş katına  gelerek hazırlıklara başlayan Tuzcu, kırmızı kurdele ile kalp şekli yapıp içini de  mumlarla süsledi.

    Tuzcu hazırladığı şeklin önüne kırmızı halı sererek heyecanla beklemeye başladı.

    Süpriz teklife "evet" cevabı

    Gazetecilerin bu fikir nereden geldi aklınıza sorusuna Tuzcu, "Onu heyecanlandıracak şaşırtacak bir şey yapmak istiyordum. 1.5 senedir beraberiz havalimanından hep alıyordum gelişi mutlu, gidişi hüzünlü oluyordu. Yurtdışında yaşıyor ben Türkiye'de yaşıyorum. Havalimanı en iyi seçenekti bizim için" dedi.

    Bu sırada Tuzcu diğer yolcuların  ilgi odağı oldu. Sevgilisinin yolcu salonunda çıkmasının ardından önünde diz çökerek cebinden çıkardığı yüzükle evlenme teklifi yapan Tuzcu'nun aldığı 'Evet' cevabını, uçağını kaçırma pahasına bu  anı görmek için bekleyen diğer yolcular da alkışlarla kutladı.

    Bu sırada çiftin arkadaşları da şampanya patlattı.

    Sürpriz teklif karşısında şaşkına dönen Hülya Kuzlu "Hala şaşkınım. Elim ayağım titriyor" dedi.

    Tuzcu da, "Beni çok bekletti. İki buçuk saattir bekliyorum ama o her şeye değer. Gerçekten titriyorum sürpriz oldu. Düğünümüzü Ağustos ya da Eylül ayında yapmayı planlıyoruz" diye konuştu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow