hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Elle Style Awards'a doğru geri sayım

    Elle Style Awardsa doğru geri sayım
    expand

    Elle Style Awards için nefesler tutuldu. Bu yılın stil ödülleri sahipleri merakla beklenirken 7 Aralık akşamı CNN TÜRK'ün medya sponsoru olduğu ödül gecesi için İstanbul'a adeta dünyaca ünlü isimler akın edecek.

    7 Aralık 2012 Cuma gecesi düzenlenecek ödül gecesinin ana sponsoru Akmerkez.

    Düzenlendiği her ülkede yılın heyecanla beklenen en büyük organizasyonlarından biri olan Elle Style Awards, Kırmızı Halı ve Ödül töreni ile gecenin medya sponsoru olan CNN TÜRK tarafından naklen yayınlanacak.

    Bu muhteşem gecede kırmızı halı'yı Nefise Karatay ve Alexander Kokoskeriya, ödül törenini ise Tanem Sivar sunacak.

    Gecenin heyecanı, İtalyan stilini bira ile buluşturan, dünyanın en prestijli İtalyan bira markası Peroni Nastro Azzurro sponsorluğunda gerçekleşecek After Party ile devam edecek.

    After Party'nin müzik sponsorluğunu üstlenen Power FM misafirleri ünlü grup Levthand ile buluşturacak. Levthand'in canlı performansı After Party'ye damgasını vuracak.

    Blogger'ların idolü Bryanboy İstanbul'da

    Öte yandan moda blogu denince akla ilk gelen isim olan Bryanboy da bu özel geceye katılmak için İstanbul'a geliyor.

    Ayda 3 milyondan fazla kişinin takip ettiği blogu ile New York Post ve Daily Telegraph başta olmak üzere bir çok yayında haber olan Bryanboy sadece modaseverlerin değil, ünlü modaciların da yakın takibinde...

    Marc Jacobs'a tasarladığı bir çanta için ilham veren Bryanboy, tüm moda sektörünü, medyasını ve ünlü tasarımcıları yönlendiriyor. İnsanların belli bir kalıba girmesinden ziyade rahat ettikleri gibi giyinmelerinden yana olan Bryanboy, Elle Style Awards kırmızı halı'da farklı stili ile dikkatleri üzerine çekecek.

    Sürprizlere hazırlıklı olun!

    Yılın bu en önemli moda gecesinde orada olamayanlar, fotoğraf ve videolarla online olarak bu özel geceyi takip edebilecekler.

    Aynı zamanda @ELLETurkey hesabından #ESATurkey2012 ile yapılan paylaşımlar sosyal medyaya damgasını vuracak.

    10 Şanslı Elle okuru da orada olacak

    Öte yandan www.ellestyleawards.com adresinden yapılan oylamaya katılan şanslı okurlar arasından kura ile belirnen 10 kişi, ELLE moda ekibi tarafından yılın en önemli moda gecesi için özel olarak hazırlanacak.

    10 şanslı okur ELLE moda ekibi tarafından baştan aşağı yenilenerek Celebritylerle aynı kırmızı halıyı paylaşma şansının yanı sıra ELLE Style Awards'un yıldızlarından biri haline gelecek.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow