hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Meryem 15. bölüm izleyici ekrana kilitledi

    Meryem 15. bölüm izleyici ekrana kilitledi
    expand

    Kanal D'nin beğeni ile takip edilen dizisi Meryem'in yeni bölüm fragmanı 8 Kasım'daki bölümün ardından merakla beklenmeye başlandı. Genç kızın ve Savaş'ın hedef alındığı dizide ikiliyi öldürmeye çalışan Savcı Oktay ise büyük panik yaşadı. Aileyi yıkan ölüm haberi ise Meryem'in bu hafta yayınlanan bölümüne damga vurdu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Meryem son bölümde Oktay'ın öfkesi giderek artmış ve intikam için harekete geçme kararı almıştı. Köşeye sıkışmasının ardından tuttuğu tetikçiye Savaş'ı öldürmesi talimatını veren Oktay ise bir kez daha hayal kırıklığı yaşamıştı. İşte, Meryem'de 8 Kasım'da yaşanan gelişmelerin tamamı...

    SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

    MERYEM 15. BÖLÜM ÖZETİ

    Oktay, Savaş ile genç kızın ilişkisi olduğunu düşünüyordu. İkilinin devamlı bir arada olması, Oktay’ın en büyük rahatsızlığı haline gelmişti. Eski sevgilisini adeta bir takıntı haline getiren Oktay, Savaş’ı ortadan kaldırmanın planlarını yapar.

    Selma’nın eski kocası Mahmut da Savaş’tan intikam almaya çalışır. İntikam duyguları Oktay ile Mahmut’u bir araya getirir. Gözünü karartan Oktay, Savaş’ın öldürülmesini ister. Herkesin bir arada olduğu sırada Mahmut, silahını patlatır ve hiç beklenmedik bir olay yaşanır. Apar topar hastaneye kaldırılan kişi kim olacak? Hastanede verilen yaşam savaşını kazanabilecek mi?

    Öte yandan bu yaşananlardan sonra Güçlü, intikam yemini eder. Mahmut’un peşine düşen Güçlü, onu öldürmenin planlarını yapar. Bu yolda onu engellemek için iş Burcu ile arkadaşına düşer. Burcu, Güçlü’nün adam öldürmesini engelleyebilecek mi?

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow