hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Büyük ikramiye devretti mi? 6 Ocak Sayısal Loto çekilişi sonuçları

    Büyük ikramiye devretti mi 6 Ocak Sayısal Loto çekilişi sonuçları
    expand

    Büyük ikramiye devretti mi sorusunun cevabı belli oldu.Milli Piyango İdaresi (MPİ) Sayısal Loto sonuçlarının 6 Ocak’ta açıklandığını duyurdu. Sayısal Loto’da noter huzurunda çekildi, talihli numaralar belli oldu. Büyük ikramiye tutarı 1 milyon 862 bin 389 TL olarak belirlendi. Milli Piyango kuponu olanlar için kurum resmi web sayfasında beklenen açıklamayı yaptı. Haber içeriğinde; Şanslı rakamlar, geçen haftaya dair veriler ve Süper Loto’da çıkan numaralar bulunmakta.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sayısal Loto çekilişi sonuçları verileri Milli Piyango İdaresi MPİ'nin resmi web sayfasında açıklandı. Buna göre büyük ikramiye devretti. Devredilen ikramiye 1.862.391,00 TL. 5 bilen 139 kişi olurken, kazandığı ikramiye tutarı 5.641,50 TL olarak açıklandı. 4 bilen kişi sayısı 7 bin 297, kazandığı ikramiye tutarı 81 lira 25 kuruş. 3 bilen 143 bin 860, kazandıkları ikramiye 11 lira 55 kuruş olarak kurum tarafından açıklandı.

    Büyük ikramiye devretti mi 6 Ocak Sayısal Loto çekilişi sonuçları

    6 Ocak’ta çekilen şans oyununda çıkan numaralar: 3, 10, 30, 32, 39, 46

    Büyük ikramiye devretti mi 6 Ocak Sayısal Loto çekilişi sonuçları

    Milli Piyango sorgula sayfasında, kurum tarafından 6 Ocak 2018 tarihli şans oyununa dair verileri görmek için TIKLAYINIZ

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süper Loto sonuçları açıklandı: Heyecan devam ediyor

    GEÇEN HAFTA (27 ARALIK) NE OLDU?

    Geçen hafta büyük ikramiye tutarı 1.759.551,20 Türk Lirası olarak açıklandı. Çıkan numaralar ise: 03 06 19 35 38 41. Büyük ikramiye tek bir ile çıktı: Muğla, Bodrum ilçesi… 5 bilen 104 kişi olurken, kazandıkları ikramiye tutarı 7 bin 124 lira 70 kuruş olarak açıklandı. 4 bilen 7 bin 492, kazandıkları ikramiye 74 lira 65 kuruş. 3 bilen kişi sayısı 138 bin 991 kişi olurken, kazandıkları ikramiye tutarı 11 lira 30 kuruş olarak belirlendi.

    SAYISAL LOTO NE ZAMAN ÇEKİLİYOR?

    Kurum tarafından yapılan resmi açıklamaya göre Sayısal Loto, her hafta Cumartesi günü saat 21:15’te başlıyor, 21:20’de sona eriyor. Kurum tarafından resmi açıklama ise 21:30 ila 21:45 arasında yapılmaktadır.

    SAYISAL LOTO TAHMİN NASIL YAPILIYOR?

    Şans oyunlarında kurum tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur.

    İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

    İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    HANGİ DURUMLARDA ÖDEME YAPILMIYOR?

    Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

    BÜYÜK İKRAMİYE DAİR BİLİNMESİ GEREKENLER

    Oyunda bir kaç hafta üst üste altı numarayı doğru tahmin eden çıkmaması üzerine ertesi haftalara devir sayısının artması durumunda ne oluyor? Kurum bu soruya şu şekilde cevaplıyor: Hasılatın çok yüksek olması üzerine şans oyunu planında yapılan değişiklikle, "Bir haftaya ait oyunda altı bilen çıkmaması halinde bu gruba ayrılan ikramiye, ertesi hafta altı numarayı doğru tahmin edenlere dağıtılmak üzere devredilir. Bu şekilde yapılacak devir üç haftadan fazla olamaz. Dördüncü haftada altı numarayı doğru tahmin eden çıkmazsa, bu gruba ayrılan tutar, önceki haftalardan devredilmiş tutarlar ile birlikte beş numarayı (olmaması halinde dört numarayı) bilenler arasında dağıtılır." olarak belirlenmiştir. Şans oyununda büyük ikramiye en fazla 3 hafta devredebiliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow