hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Video chat sohbet özelliğine kavuşuyor

    Video chat sohbet özelliğine kavuşuyor
    expand
    KAYNAKEcevit Bıktım

    Instagram’a büyük değer katacak bir güncelleme geliyor. Henüz şirketten resmi bir açıklama gelmese de bazı sızıntı detaylar var.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Video ve fotoğraf paylaşım platformu Instagram için yeni bir güncelleme daha yolda. Wabetainfo sitesinde yayınlanan bir ekran görüntüsü, Instagram’ın da yakın zamanda video chat yani video sohbetler için bir güncelleme yayınlayabileceğini ortaya çıkardı. Şu an ekibin bu özellik üzerine yoğun çalışmalar yürüttüğü, ancak henüz final sürümüne ulaşılmadığı için açıklama yapmaktan kaçındığı söyleniyor.

    Instagram'a video chat sohbet özelliği geliyor

    Konu hakkında haber yapan sitelerden bir tanesi de Techcrunch. Hatta bu site de konuyu direkt firmaya sorarak teyit ettirmeyi denemiş, ancak firmadan gelen cevap şöyle olmuş: “Söylentiler hakkında yorum yapmıyoruz.”

    Baktığımızda, Instagra m’ın son yıllarda video tarafına yönelik birçok çalışma yaptığını görüyoruz. Videolara çeşitli efektler ekleyebilme ve hikâye hazırlamada kullanılan unsurlar, bunlardan bazıları. Beklentiler, görüntülü görüşme sisteminin de birkaç ay içinde Android ve iOS kullanıcıları için hazır olacağı yönünde.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow