hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Selçuk İnan ve Eren Derdiyok'tan galibiyet sözleri

    Selçuk İnan ve Eren Derdiyoktan galibiyet sözleri
    expand

    Galatasaray'ın deplasmanda Kayserispor'u 3-1 yendiği maçın ardından futbolcular Selçuk İnan ve Eren Derdiyok açıklamalarda bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galibiyeti değerlendiren Selçuk İnan, "Benim adıma çok sevindirici bir maç oldu. Uzun süredir oynamıyordum, bu süreçte istediğiniz kadar antrenman yapın, maç kondisyonu başka oluyor. Biraz zorlandım ama kazanmayı bildik. Kariyerim boyunca kendime güvenerek oynadım. Sadece son 5 ayda, hocayla demek istemiyorum, biraz da kendimle ilgili sorunlarım vardı kafamda. Kafa olarak da hazır değildim ancak bazı şeyleri düşünüp tartmayı da bildim" dedi.

    Kayserispor'dan ofsayt tepkisi

    Eren: Hocanın bir felsefesi var

    Takım olarak çok iyi mücadele ettiklerini söyleyen Derdiyok, "Çok kritik bir maçtı, herkes biliyordu bunu. Ona göre hazırlandık. İlk yarı çok iyi oynadık, pozisyonları yakaladık, golleri attık daha fazla da pozisyon yaratabilirdik. İkinci yarı çok farklı oynamak istedik. Kayseri baskı yaptı, iyi oynadılar. Kendi takım arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum. Çok mücadele ettiler. Hepimiz mücadele ettik. Bu tip maçlarda bir kontra yakalıyorsunuz ve maçı kendi tarafınıza çekiyorsunuz. Biz de ikinci yarı pozisyonlar yakaladık onlar da yakaladı. Çok mutluyuz. İlk yarıda takımdaki değişimi gördüğünüzü düşünüyorum. İyi futbol oynadık, hocanın bir felsefesi var. Daha iyi oynayacağımızı düşünüyoruz. İkinci yarı neleri düzeltmemiz gerektiği de belli. Hocanın gelmesiyle değişiklikler için az vakit oldu ama bunları düzelteceğiz." diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow