hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şenol Güneş özür diledi

    Şenol Güneş özür diledi
    expand

    Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, turu geçtikleri için mutlu olduklarını belirterek, "Rakip iyi niyetli ve sert oynayan bir takım. Biz de bu kadar dirençli bir takıma karşı iki maçta da galip geldik." dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güneş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında siyah-beyazlıların 1-0 kazandığı Gençlerbirliği karşılaşmasından sonra düzenlenen basın toplantısında, rakibe oranla daha fazla pozisyon üreten ve gol atmaya daha yakın takım olduklarını vurgulayarak, oyuncularını kutladı.

    Siyah-beyazlı futbolcular Vagner Love ve Jeremain Lens'in performanslarını değerlendiren Güneş, "Lens'e kızmamın sebebi, ondan ümidi kestiğim için değil, girdiği pozisyonu gole çevirmesi gerektiği içindi. Gayreti var ama oyun olarak daha üst seviyede oynamasını bekliyorum. Love ise aramıza yeni katıldı. Niyeti, katılımı iyi, futbolu biliyor ama takım uyumu henüz oturmadı. Pozisyon da buldu ama atamadı. Bazen insanın basireti bağlanır. Daha iyi işler yapacağını düşünüyorum. Daha üst seviyede oynamasını bekliyorum, o da bunu yapacaktır." diye konuştu.

    Güneş, çeyrek final ilk maçı sonrasında yaptığı ayakkabı açıklaması ve sonrasındaki gelişmelerle ilgili sorulan bir soruyu ise şöyle yanıtladı: 

    "Bu tip konuları konuşmak bana yakışmaz. Geçen maçtan sonra söylediklerimde de herhangi bir kastım yoktu. Medya kanalıyla bunu fazla magazinde tutarak hakarette bulunmuşum gibi gösterildi. Sonra bana hakaretler başladı, hiç cevap da vermedim. Konuşmalarım duruyor, girdiğiniz zaman görürsünüz. Onu bir aşağılama olarak düşünmedim. Böyle algılandıysa özür dilerim. Hiçbir zaman öyle bir düşüncem yoktu, bunu açıklamaya da gerek yok. Çünkü kendi oyuncuma, herhangi birine veya antrenöre hiçbir saygısızlık yapmayacağımı herkes bilir. Bu çok speküle edildi. Bunu magazin malzemesi yaparak gündeme soktular. Maalesef televizyonlar bunu seviyor. Ayakkabı tabii ki vereceğiz. Birbirine canını veren, birbirine güvenen insanların, eksik olduğu zaman ayakkabı vermesi normal ama size saygısızlık yapıldığı söyleniyorsa, size hesap görmeye gelirse, o zaman saygısızlık kime yapılıyor. 50 yıldır futbolun içindeyim, kimseye kastım veya kötü niyetim yok. Konuyu uzatarak, kavga ettirerek, sonra barışın demek çok seviyesiz bir şey, bunu kabul edemiyorum. Kavgalık bir durum zaten yok, ben sadece düşüncemi söylüyorum. Bunlardan prim yapacak bir adam değilim, bunlara ihtiyacım da yok. Mevlana'nın (Bazen diyorum ki ne olacak söyle gitsin, bazen diyorum ki sus bitsin) diye güzel bir sözü var. Çünkü konuşunca bir şey çıkmayacak, sadece malzeme olacaksınız. Yakışmaz, doğru bir şey değil. Ama barışmak da istemiyorum çünkü kimseyle kavga etmedim, etmem de. Bu konuyu uzatmaya gerek yok."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şenol Güneş, ayrıca 3 kulvarda mücadele ettiklerini hatırlatarak, "Tüm oyuncuları oynatmaya çalışıyorum. Bu zor dönemde geçerken istediğimiz seviyenin altındayız, bunu kabul ediyorum. Kendimize güveniyoruz, elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Camianın beklentilerini biliyoruz. Sahada başarılı olmak, sonuç almaktan geçer gibi duruyor ama herkesin beğenisini kazanmak, üstün oynamak ve düzgün olmak önceliğimiz." değerlendirmesinde bulundu.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow