hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Demirtaş: "Hiçbir şey net değil"

    Demirtaş: Hiçbir şey net değil
    expand

    BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Mardin Bağımsız Milletvekili Ahmet Türk ve BDP Batman Milletvekili Ayla Akat'ın Öcalan'la görüşmesiyle ilgili, "Henüz hiçbir şey net değil" dedi.

    İmralı adasında dün Abdullah Öcalan ile görüşen Milletvekili Ahmet Türk, sabah saatlerinde Van Bağımsız Milletvekili Aysel Tuğluk ile birlikte Diyarbakır'a geldi.

    Türk'ün İmralı'daki görüşmeyle ilgili Diyarbakır'da bulunan BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı bilgilendireceği ve görüşmeyi değerlendirecekleri belirtildi.

    Bazı BDP milletvekilleri de Diyarbakır'a bulunurken, BDP Genel Başkan Yardımcısı Gültan Kışanak'ın ise Avrupa'da bulunduğu belirtildi.

    Kışanak ve Demirtaş'ın daha önce belirlenen bir program çerçevesinde bu akşam PKK çizgisinde yayın yapan Sterk TV'nin yayınına katılacakları belirtildi.

    İmralı'da dün gerçekleşen BDP-Öcalan görüşmesi ile ilgili gelişmeleri Diyarbakır'dan takip eden ve akşam saatlerinde görüşmeyi doğrulayarak sadece iyi geçtiğini ve önümüzdeki günlerde açıklama yapılacağını söyleyen BDP Genel Başkanı Demirtaş, DHA muhabirine kısa bir açıklama yaptı.

    Demirtaş, "Henüz hiç bir şey net değil, Açıklama yapıp yapmayacağımız da belli değil. Açıklama yapılırsa basına bilgi verilir" dedi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow