hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    3 aylık fetüsü sergilediler!

    3 aylık fetüsü sergilediler
    expand

    Samsun'da bulunan özel bir okulun düzenlediği Bilim Sanat Şenliği'nde sergilenen 3 aylık erkek fetüsü görenler şaşkınlık yaşadı. Cam kavanoz içinde fetüsü gören vatandaşlardan bazıları korkuya kapılırken, bazıları ise dikkatle inceleyip fotoğraf çekti.

    Samsun'da bulunan özel Feza Koleji, İlkadım İlçesi'nde bulunan bir Alışveriş merkezine ait alanda düzenlenen bilim ve sanat şenliği kapsamında stantlar açtı.

    Oluşturulan fizik, kimya, biyoloji, coğrafya ve resim stantlarında öğrencilerin yaptıkları bilimsel çalışmalara yer verildi.

    Biyoloji stantında ise cam kavanozlarda saklanan yılan, böcek, fare, balıkların yanında 3 aylık erkek fetüs olduğu görenler büyük şok yaşadı.

    Bazı kişiler korkuyla fetüse bakarken, bazıları ise dikkatlice inceledi.

    Şaşkınlık yaşayan vatandaşlar fetüsün fotoğrafını çekti.

    Okulun biyoloji öğretmeni Sebahattin Aykan, erkek fetüsü 2000 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nden aldıklarını belirterek "Genelde okulun dolabında duruyor. Bazen de 'İnsanda üreme ve gelişme' konulu derslerde öğrenciler için çıkarıyoruz. Buraya da yine bilim adına getirdik. İnsanlar çok büyük bir ilgi gösterdi" diye konuştu.




    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow