hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ahmet Atakan eylemlerine müdahale

    Ahmet Atakan eylemlerine müdahale
    expand

    Hatay'da hayatını kaybeden Ahmet Atakan'ın ölümünü protesto etmek için Ankara'nın Mamak ilçesindeki Tuzluçayır meydanında toplanan gruba polis müdahale etti.

    Tuzluçayır Meydanı'nda biraraya gelen grup Hatay'daki olaylar sırasında hayatını kaybeden Ahmet Atakan'ın ölümünü protesto etti.

    Barikat kurup ateş yakan gruba gruba polis, biber gazıyla müdahale etti.

    İstanbul
    Ahmet Atakan'ın hayatını kaybetmesini protesto eden bir grup, Sultangazi Gazi Mahallesi İsmetpaşa Caddesinde saat 21.00 sıralarında eylem yapmaya başladı.

    Eylemciler, İsmetpaşa Caddesi'ni trafiğe kapatarak, çöp konteynırlarından kurdukları barikatı ateşe verdi.

    Yanan barikatı TOMA ile söndürüldü.

    Polis, yüzleri maskeli bir eylemci gruba biber gazıyla müdahale etti. Bir grup gösterici, akrep araçlarının geçtiği sırada polis ses bombası attı.

    Adana
    Hatay'daki olayları protesto etmek amacıyla Akkapı Mahallesi'nde toplanan grup, bir süre slogan atarak yürüdü. Mahalle girişinde polis tarafından durdurulmak istenen gruptan bazıları polise taş, cam şişe ve havai fişek atmaya başladı.

    Polis, dağılmaları yönünde yapılan anonslara aldırmayan gruba bir süre sonra tazyikli suyla müdahale etti. Ara sokaklara dağılan grup, bir süre daha polise taş attıktan sonra kaçarak, dağıldı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow