hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aldatan kocanın penisine kızgın yağ döktü

    Aldatan kocanın penisine kızgın yağ döktü
    expand

    İzmir'de Ç.E. adlı kadın, kendisini aldattığını öğrendiği eşini uyurken penisine kızgın yağ dökerek yaktı. Tedavi altına alınan eşin hayati tehlikesi sürüyor.

    Olay, bugün sat 03.30 sıralarında Yunus Emre Mahallesi'ndeki bir apartmanın üçüncü katında meydana geldi. İddiaya göre Ç.E. eşi F.E.'nin kendisini atladığını ve kadını hamile bıraktığını öğrendi. 10 yıllık evli ve 4 çocuk sahibi çift evde bir süre tartıştı, daha sonra F.E. yatak odasına giderek uyumaya başladı. Bu sırada Ç.E. mutfakta hazırladığı kızgın yağı, yatak odasında bulunan eşi F.E.'nin kasık ve karın bölgelerine döktü. Acı içinde bağıran F.E.'nin çığlıklarını duyan komşular, sağlık ekiplerine ve polise bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, penisinde, karın ve kasık bölgelerinde ağır yanıklar bulunan F.E.'yi Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavi altına alınan F.E.'nin hayati tehlikesini bulunduğu bildirildi.

    "5 aylık çocuğum var"

    Olay sonrası evden kaçan Ç.E. polis ekipleri tarafından kısa süre sonra yakalandı. Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi'ne sağlık kontrolüne Ç.E. hastane çıkışı gazetecilere "Benim 5 aylık çocuğum var ve evde çocuklarımla birlikte aç yaşarken kocam başka kadına bakıyor ve hamile bırakıyor" diye konuştu.

    Ç.E. gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    İzmir'in Bornova ilçesinde, kendisini aldattığı gerekçesiyle kocası F.E.'nin penisine kızgın yağ döküp haşlayan Ç.E.'nin, ifadesinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevkedileceği bildirildi. Bu arada, şoför olan F.E.'nin de, yoğun bakım ünitesindeki tedavisinin devam ettiği, kızgın yağ döküldüğü için haşlanan cinsel organının ise işlevini yitirip yitirmediğinin tedavi sonrasında belli olacağı açıklandı.
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow