hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Munzur Çayı'nda rafting

    Munzur Çayında rafting
    expand

    Tunceli Belediyesi Gençlik Danışma ve Sosyal Etkinlik Merkezi (GENÇSEM) tarafından Munzur Çayı'nda rafting etkinliği düzenlendi.

    Tunceli Belediye Başkanı Edibe Şahin, etkinlik öncesi yaptığı konuşmada, belediye olarak yürüttükleri çalışmalarda gençleri önemsediklerini söyledi.

    Kentteki gençlerin sosyal ve kültürel aktivite seçeneklerinin az olduğunu ifade eden Şahin, "GENÇSEM olarak yapacağımız çalışmaları bunları göz önünde bulundurarak yapıyoruz. Gençlerimizin bizden rafting malzemesi talepleri olmuştu. Bizler de belediye olarak bu imkanı kendilerine sağladık, 8 kişilik bir rafting malzemesi alımı yaptık" diye konuştu.

    Edibe Şahin, Tunceli doğasının rafting yapmaya çok elverişli olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: "Dersim'deki doğayı gören herkes, rafting için çok uygun olduğunu belirtiyor. Bundan sonra gençlerimiz, bir sosyal aktivite olarak rafting yapabilecekler. Dersim'in doğasına uygun yeni aktivitelerle daha çok gencimizi sporla buluşturacağımıza inanıyorum. Çalışmalarımız da bu yönde sürecek."

    Tunceli-Ovacık Karayolu üzerinde bulunan Pilvenk Köprüsü mevkisinde 8 kişinin katılımıyla başlayan rafting, yaklaşık 12 kilometre mesafedeki Mavi Köprü yakınlarında son buldu.
    Sıradaki Haber adv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow