hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çelik'ten "Gökçek" açıklaması

    Çelikten Gökçek açıklaması
    expand

    AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, geçtiğimiz günlerde ODTÜ arazisinden geçen yolla ilgili söylediği "Melih Gökçek de kıyamete kadar belediye başkanı olarak kalmayacaktır" sözüne açıklık getirdi.

    Çelik, geçtiğimiz günlerde parti genel merkezinde düzenlediği bir basın toplantısında, ODTÜ arazisinden geçen yolla ilgili yaptığı bazı değerlendirmelerin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek aleyhinde maksatlı bir biçimde kullanıldığını bildirdi.

    Çelik, yazılı açıklamasında, basın toplantısında söylediği "Melih Gökçek de kıyamete kadar belediye başkanı olarak kalmayacaktır" cümlesinin önüne ve arkasına bakmayıp "Bakın AK Parti yönetimi de Melih Gökçek'ten rahatsızdır" şeklinde yorum yapanların ya art niyetli ya da okuduğunu anlamayanlar olduğunu belirtti.

    Açıklamasında, toplantının konuyla ilgili bölümünden ajansların yaptığı bir özete de yer veren Çelik, yaptığı basın toplantısının tam metnine ve videosuna ise "akparti.org.tr"nin Tanıtım ve Medya Başkanlığı bölümünden ulaşılabileceğini ifade etti.

    ODTÜ arazisinden geçen yolla ilgili yaptığı bazı değerlendirmelerin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek aleyhinde maksatlı bir biçimde kullanıldığını bildiren Çelik, "Ben aksine sayın Melih Gökçek'i çok ama çok başarılı buluyorum. Ankara'da oturan birisi olarak da yaptığı büyük hizmetleri takdirle yad ediyorum. Kendisiyle aynı partinin çatısı altında siyaset yapmaktan da büyük bir keyif alıyorum. Birilerinin Sayın Gökçek'in hukuka aykırı davrandığı gibi bir iddiası varsa yargıya başvurma yolu açıktır. Esas kanunsuzluk, yapılan fiili ve fiziki engelleme çabasıdır" açıklamasında bulundu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow