hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sarıgül'den seçim mesajları...

    Sarıgülden seçim mesajları...
    expand

    Parti Meclisi toplantısında 44 oyla CHP'ye katılan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül bir basın toplantısı düzenledi. Sarıgül, ''Önce yerel seçimlerde sonra da genel seçimlerde bayrağı burca dikmek için hep birlikte çalışacağız'' dedi. Sarıgül, CHP rozetini 9 Kasım Cumartesi günü Ankara'da takacak.

    Parti Meclisi toplantısındaki oylamayla 8 yıl sonra CHP'ye geri dönen Mustafa Sarıgül, basın toplantısında konuşurken heyecanlıydı..

    Konuşmasında, öncelikle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti.

    Sarıgül, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugüne kadar yaptığı açıklamalar Türkiye Değişim Hareketi'ni çok mutlu etmiştir. Bu büyük buluşmanın gerçeklşemesinde Sayın Kılıçdaroğlu'nun katkısı çok büyüktür" dedi.

    Sarıgül, hedeflerinin iktidar olması gerektiğini vurguladı, "Geride kalan yıllar için hiçkimseye ama hiçkimseye kırgınlığım yoktur. Artık hep birlikte hedefe odaklanmalıyız. Artık sadece ve sadece geleceği konuşmalıyız. Yeni açılan bu beyaz sayfada tek düşüncemiz iktidara gelmek olmalıdır" ifadesini kullandı.

    Mustafa Sarıgül CHP rozeti için tarih de verdi, "9 Kasım'da saat 10.30'da baba ocağına Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'ndan parti kimlik kartımı almak üzere arkadaşlarımla birlikte, ötekisi olmayan bir anlayışla sevgiyle bütün kardeşlerimiz kucaklamak için orada olacağım" dedi.

    Sarıgül, açıklamalarının ardından partililerin sevgi gösterileri arasında salondan ayrıldı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow