hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kamalak: "En fazla Müslüman katliamı AK Parti iktidarı zamanında"

    Kamalak: En fazla Müslüman katliamı AK Parti iktidarı zamanında
    expand

    Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "90 yılık cumhuriyet döneminde en fazla Müslüman katliamı hangi iktidar zamanında yapıldı?" diyerek AK Parti'yi eleştirdi.

    Kamalak, bir düğün salonunda düzenlenen partisinin il başkanlığı genel kurulunda yaptığı konuşmada, dünyada "Firavun" ve "Peygamberi" iki sistem olduğunu, Mili Görüş ve partilerinin "Peygamberi" sistemden yana olduğunu kaydetti.

    Salondakilere "Hangi sistemi tercih edersiniz ?" sorusunu soran ve katılımcılardan "İslam birliği" cevabını alan Kamalak, şunları söyledi:

    "Neden öyleyse 'Haçlı birliği yerimdir' diyen, 'Haçlı Bakanlığı' kuran bir partiye destek veriyorsunuz? 90 yılık cumhuriyet döneminde en fazla Müslüman katliamı hangi iktidar zamanında yapıldı? Irak'ta 1,5-2 milyon Müslüman şehit edildi. Kimin zamanında? Libya'da 80 bin Müslüman şehit edildi. Kimin zamanında? Siz bilmez misiniz ki zulme rıza zulümdür. Kafire destek ona yardım etmektir. Gün bugündür. Efendim 'İktidara öyle gelinirmiş'. ABD'nin desteğiyle, İsrail'in oluruyla, Batı'nın desteklemesiyle iş başına gelenler sizin iktidarınız mı olur yoksa batının kulu, kölesi mi olur?"

    Kamalak, katımcılardan İslam Birliği için tebliğ görevini yerine getirmelerini, vatandaşlardan oy ve dua istemelerini istedi. Yaklaşık 100 yıl önce dünya siyasi haritasının çok farklı olduğunu anlatan Kamalak, şöyle devam etti:

    "İslam coğrafyası paramparça edilmiş. Müslümanların eline de gavurların silahları sıkıştırılmış. Müslümanlara diyorlar ki 'Birbirinizi öldüreceksiniz'. Şehitlerin, Şahinbeylerin, Şehitkamillerin diyarına yerleştirilen Patriot füzeleri acaba kim için, kimi vurmak için? İsrail mi? İngiliz mi, Fransız, ABD veya Rusya'yı vurmak için mi? Kimi vuracak? Müslümanı. Kim getiriyor bunu? AKP'yi iktidara taşıyan kim?"
    Siyasetin son derece önemli olduğunu vurgulayan Kamalak, "Siyaseti önemsemeyen Müslümanları, Müslümanları önemsemeyen siyasetçiler yönetir" dedi.

    Kamalak, konuşmasının sonunda ilkokularda okunan Andımız'ın kaldırıldığını anımsatarak, "Biz onun yerine milli bir ant öneriyoruz. Milli Görüş'ün andı" diyerek, salondakilere bu yönde ant okuttu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow