hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bob Marley'e pop güzellemesi

    Bob Marleye pop güzellemesi
    expand

    Reggae müziğin kralı Bob Marley’in en sevilen şarkılarının, çok özel müzisyenler tarafından, pop düzenlemeler ile yeniden icra edildiği “A Pop Tribute to Bob Marley: Is This Love” müzikseverler ile buluştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Günümüzde ismini, sanatını, müziğini anmak için adına özel geceler düzenlenen ve önemli bir kesim tarafından reggae ve ska müziğin kralı kabul edilen Bob Marley, politik ancak kolay anlaşılır yaklaşımı ile bu müziğin Jamaika sınırlarından çıkıp evrensel bir boyut kazanmasını sağlamış bir efsanedir. 

    “A Pop Tribute to Bob Marley: Is This Love” efsanevi müzisyen Bob Marley’in “One Love”, “No Woman No Cry”, “I Shot the Sheriff”, “Get Up Stand Up” ve “Is This Love” gibi müzik tarihine altın harflerle yazılmış şarkılarının çok değerli müzisyenlerin yoğun ve titiz çalışması sonucunda yepyeni düzenlemelerinden oluşuyor.

    Uzun uğraşlar sonucu bulunan doğru vokalistler eşliğinde sıfırdan kaydedilen bu çok özel tribute albüm dinleyenleri Bob Marley’i yeniden keşfe çağırıyor.

    Bob Marley severlerin arşivinde mutlaka yer alması gereken “A Pop Tribute to Bob Marley: Is This Love” Sony Music etiketiyle satışa sunuldu. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow