hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manga Los Angeles'ı salladı

    Manga Los Angelesı salladı
    expand

    Türkiye'nin sevilen rock gruplarından Manga Los Angeles'ta hayranlarıyla buluştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Amerika'nın ilk Türk rock grubu Band Twenty 7'yle sahne alan Manga yeni albümündeki şarkıları seslendirdi.

    Manga, konser öncesi CNN TÜRK Los Angeles temsilcisi Barbaros Tapan'ın sorularını yanıtladı. 

    Müzik ve eğlence dünyasının kalbi olan Los Angeles'tan nasıl bir enerji aldınız ?

    Los Angeles 'Manga' için çok özel bir şehir. Müziğimizin altyapısı ve esinlendiğimiz yer Kaliforniya. Bu yüzden burada bulunmak bize ayrı bir hava veriyor .

    Yakında İngilizce ve Türkçe olarak yeni bir albüm çıkaracaksınız, neden her iki dili de kullanmak istediniz?

    Manga, İngilizce albüm uzun zamandır istediğimiz bir şeydi. Eurovision ve Avrupa tecrübelerimizden sonra bunu yapmaya karar verdik. Yeni albümlerin üzerinde yaklaşık 3 yıldır çalışıyoruz. Türkçe albümdeki şarkıların vokal bölümlerinin ve altyapılarının İngilizce'ye de uygun olduklarını gördük. Bu yüzden İngilizce olarak da albümü çıkarma kararı aldık. 1-2 ay kadar önce Türkçe olan albüm çıkacak daha sonra İngilizce olan albümü piyasaya süreceğiz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Siz kurulduğunuz yıllardan hemen sonra müzik piyasasına çok iyi giriş yaptınız ve kısa sürede dünya çapında ses getirdiniz. Artık özellikle Amerika'da müzik dünyasında 'Manga'nin daha kalıcı olmasının zamanı gelmedi mi ?

    Evet kesinlikle geldi diyebiliriz. Türkiye'de bize inanan ve destekleyen hayranlarımızın sayesinde çok iyi yerlere geldik ve onlara minnettarız. Biz grup olarak gezmeyi turnelere çıkmayı, yabancı şehirlerde konserler vermeyi çok seviyoruz .

    Müziğimizin altyapısı Amerikan ve İngiliz kökenli. Biz onlardan aldığımız haz ile şimdiye kadar Türk dokusunu harmanladık ve müzik yaptık. Artık şimdi bizim öz müziğiminde onlara sunumunun aşamasına gelindiğine inanıyoruz. Artık hedef sadece Türkiye'de kısıtlı kalmamak onun içinde bu yeni çıkaracağımız İngilizce albümde bunların hepsini düşündük.

    BAND TWENTY SEVEN

    Amerika'nın ilk Türkçe Rock Band'ı olan Band Twenty 7 her geçen gün daha da büyüyor .

    Siz zor olanı seçtiniz ve Amerika gibi büyük bir yerde hayallerinizin peşinden gidiyor ve her geçen gün daha da başarılı işlere imza atıyorsunuz.

    Bizim seçtiğimiz yol gerçekten zaman ve sabır isteyen bir yoldu. Dünya çapında şöhretlerin yaşadığı bir yerde müzik dünyasında ses getirebilmek hiç de kolay olmadı. Türk rock kültürünü burada iyi bir şekilde temsil etmeye çalışıyoruz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gittiğimiz yerlerde aldığımız tepkiler çok iyi. Bizi çok farklı buluyor Amerikalı müzikseverler. Bugün burada ' Manga ' ile sahne aldık. Bu bizim için hem çok iyi bir destek hem de çok iyi bir motivasyon oldu. Birbirimize verdiğimiz enerji ile Türk rock müziği adına daha güzel işleri yapmaya çalışacağız. Bizleri her zaman destekleyen Los Angeles'taki hayranlarımıza çok teşekkür ediyoruz .

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow