hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Salon'da Kuzey haftası

    Salonda Kuzey haftası
    expand

    İzlanda'nın ünlü ismi Olafur Arnalds, bağımsız müziğin Norveçli sesi Ane Brun ve İsveçli caz topluluğu Tonbruket hafta boyunca Salon'da konser verecek isimler...

    Salon'da verdiği konserlerle büyük ses getiren İzlandalı piyanist Olafur Arnalds, 18 Kasım Pazartesi, 19 Kasım Salı ve 20 Kasım Çarşamba akşamları 21.30'da Salon'da dinleyicileriyle buluşturacak.

    Norveçli indie folk müzisyeni Ane Brun da sevilen şarkılarını 21 Kasım Perşembe, 22 Kasım Cuma ve 23 Kasım Cumartesi, 21.30'da üç gece üst üste sevenleriyle Salon'da buluşturacak.

    Ane Brun'e İsveçli modern caz topluluğu Tonbruket eşlik edecek.

    Salon'da yeni isimler

    Salon, Aralık ayında da birbirinden farklı sesleri sahnesinde ağırlayacak. OM, Agnes Obel ve Fallulah'ın yanı sıra Aralık ayında Salon'da Trust, Is Tropical, Yasemin Mori ve Ayyuka da konser verecek.

    2009'da Robert Alfons tarafından Maya Postepski (Austra) eşliğinde kurulan Kanadalı synthpop grubu Trust, elektro-goth, synthpop, dark wave tarzındaki müzikleriyle 10 Aralık Salı akşamı 21.30'da Salon sahnesinde olacak.

    Özgün vokaliyle Yasemin Mori, 13 Aralık Cuma gecesi 22.30'da Salon'da müzikseverlerle buluşacak.

    İngiliz indietronica, new rave üçlüsü Is Tropical pop müzik etkili, tempolu dans şarkılarını 14 Aralık Cumartesi gecesi 22.30'da Salon takipçileri için seslendirecek.

    İstanbul alternatif müzik sahnesinin en heyecan verici topluluklarından Ayyuka ise 21 Aralık Cumartesi gecesi 22.30'da Salon'da olacak.

    Bu dört konserin biletleri 20 Kasım Çarşamba'dan itibaren Biletix satış kanalları ve ana gişe İKSV'den temin edilebilir.

    Lale Kart sahipleri biletlerini yüzde 25'e varan özel indirimlerle alabilir. Tüm bilet alımlarında kredi kartı geçerli.

    Ana gişe İKSV pazar günleri hariç her gün 10.00-18.00 saatleri arasında ve etkinlik günlerinde etkinlik başlayana kadar açık.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow