hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Riddick üçüncü kez

    Riddick üçüncü kez
    expand

    İlk defa Pitch Black’de (Derin Karanlık) kaçak Furyan’lı Richard B. Riddick olarak karşımıza çıkan Vin Diesel 10 yıl sonra serinin üçüncü filmi “Riddick” ile bu Cuma sinemalarda olacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Arada bir seri filmi (Riddick Günklükleri – The Chronicles of Riddick), bir animasyon filmi ve iki video oyunu çıkaran serinin bu bölümünde Riddick gezegeni Furya yerine ıssız ve tehlikeli bir gezegene ölüme terk edilir. İzleyiciler Riddick’in bu terk edilmiş gezegende yaratıklara ve ödül avcılarına karşı verdiği hayatta kalma mücadelesine ortak olacak.

    İlk büyük filmi olduğu için her zaman bu filme ayrı bir ilgi duyduğunu belirten Diesel bu filmi gerçekleştirmekte de çok zorluk yaşadıklarını belirtiyor. Serinin sadık hayran kitlesi bu filmin yapılması için oldukça ısrarlıydı ve filmin yapımcıları Diesel ile David Twohy bu isteğin geri çevrilmemesi gerektiğine inanıyorlardı. Diesel “Böyle sadık bir hayran kitlesinin hayal kırıklığına uğratılmaması gerekiyor” diye belirtiyor. 

    Serinin bu filminde karizmatik oyuncu Vin Diesel’e ödül avcıları rolünde Katee Sackhoff, Matt Nable ve Jordi Mollà eşlik ediyor. Fakat bol aksiyon sahneli filmde bu sefer Riddick’in tek sorunu ödül avcıları değil. Terk edilmiş bu gezegen yırtıcı ve tehlikeli yaratıklarla dolu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow