hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    PSY İstanbul fotoğrafını Twitter'da paylaştı

    PSY İstanbul fotoğrafını Twitterda paylaştı
    expand

    Dünyada "Gangnam Style" şarkısıyla izlenme rekorları kıran Güney Koreli şarkıcı Park Jae-Sang (PSY), konakladığı otelin odasından çektiği fotoğrafı, Twitter'dan paylaştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    PSY, İstanbul Blue Night Festivali kapsamında yarın akşam Tepebaşı'nda Türkiye'deki hayranlarıyla buluşacak.

    Konuk şarkıcının İstanbul'da kaldığı Pera Palas Oteli Genel Müdürü Pınar Kartal Timer, AA muhabirine, PSY'nin otelde 3 gün kalacağını ifade etti.

    Timer, PSY'nin kral dairesinde kaldığını belirterek, "Özel bir su istemişti, Fiji suyu. Türkiye'de bulunmayan bir su olduğu için başka bir marka önerdik, onu kabul etti. Meyve tabağı ve sebze tabağı istedi. Onun dışında da çok özel bir isteği olmadı. Bir de odaya girdiğinde bütün ışıkların açık olmasını talep etti" diye konuştu.

    Twitter'da yaklaşık 2 milyon takipçisi olan PSY'nin, İstanbul'dan tweet atmaya başladığını anlatan Timer, "Türkiye'nin tanıtımına da etkisi olacağını düşünüyorum. Odasından gördüğü manzarayı tweet atmış" dedi.

    Pınar Kartal Timer, "Kendisiyle görüştüğümde her şeyden çok mutlu olduğunu söyledi. Menajeri de burada kalmaktan gayet mutlu. Her şey yolunda gidiyor şu anda" diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow