hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hollywood'dan bir ayrılık haberi daha

    Hollywooddan bir ayrılık haberi daha
    expand

    Hollywood'un bir gözde çifti daha boşanıyor. 13 yıldır evli olan Catherine Zeta Jones ile Michael Douglas ayrıldı.

    Tabloid gazetelerde manşet olan haberlerde,  Michael Douglas'ın seks itirafının ayrılığa neden olduğu ileri sürüldü.

    Kadınlarla yaptığı oral seks yüzünden haziran ayında gırtlak kanseri olduğu açıklanan Michael Douglas ve manik depresyondan rahatsız Catherine Zeta-Jones hastalıklarının stresinden kurtulamayıp ayrılmaya karar verdikleri belirtiliyor.

    Ünlü çifte yakın kaynaklar, Dougles ve Jones'in yaşadıkları strese yenik düştüklerini söyledi. Connecticut'taki malikanelerine yakın bir komşuları ise, 'Michael Douglas'ı 18 aydır Catherine Zeta Jones ile birlikte hiç görmedik' dedi.

    13 yıl sonra ayrılmaya karar veren Michael Douglas ve Catherine Zeta-Jones'un evlenmeden önce yaptıkları kontrat çiftin resmen boşanmasına en büyük engel.

    Ünlü çift 2000 yılında evlendiklerinde  kocasına aşık olmasına rağmen Catherine Zeta- Jones, ilk karısını sürekli aldatan Michael Douglas ile evlilik öncesi kontrat yaptı.

    Bu sözleşmeye  göre boşandıkları takdirde  Zeta-Jones evliliklerinin her yılı için Michael Douglas'dan 1.5 milyon sterlin alacak.

    Önce  her yıl için 5 milyon sterlin isteyen Galli artist, Michael Douglas onu aldattığı takdirde her aldatışa 5 milyon dolar istedi.

    Michael Douglas özel hayatları bilinmesin diye imzaladığı  kontrata gizlilik maddesi koydurttu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow