hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sneijder'ın eşi podyuma çıktı

    Sneijderın eşi podyuma çıktı
    expand

    İstanbul’un en önemli moda etkinliği ‘İstanbul Fashion Week’in ikinci gününde podyuma çıkan Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder’in eşi Yolanthe Cabau göz kamaştırdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ünlü mankenlerle podyumda boy gösteren Yolanthe Cabau, Cengiz Abazoğlu imzalı birbirinden şık kıyafetleri sergiledi. 

    Ortaköy'deki Kuruçeşme Arena’da dün başlayan ‘İstanbul Fashion Week’ ikinci gününde de tüm hızıyla devam etti. İkinci gününde DB Berdan, Cengiz Abazoğlu, Asu Aksu, Emre Erdemoğlu, Talk Wiht Style By American Express, Les Benjamins, Merve Bayındır, Red Beard By Tanju Babacan, Lug Von Sıga, Ayşe Deniz Yeğin ile Zeynep Tosun imzalı defileler gerçekleştirildi.

    Moda severlerin büyük bir ilgiyle takip ettiği defile arasında yer alan ADL+Cengiz Abazoğlu’nda birbirinden ünlü mankenlerle birlikte Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Sneijder’in eşi Yolanthe Cabau da sahneye çıktı.

    Saçlarını sarıya boyatan ve birbirinden şık kıyafetleri sergileyen Yolanthe Cabau podyumda göz kamaştırdı. Aynı defilede Türkiye’nin en ünlü mankenleri arasında yer alan Çağla Şikel, Ebru Şallı, Wilma Elles, Özge Ulusoy, Didem Soydan, Merve Büyüksaraç ve Ebru Öztürk de podyuma çıktı.

    SARIŞINLIK ÇOK EĞLENCELİ

    Defile sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yolanthe Cabau, “Defile çok güzel geçti. Cengiz beyin yaptığı her şey çok güzel. Giydiğimiz her şey çok güzeldi" dedi. Saçlarının sarıya boyatması ile ilgili soruya da Yolanthe, “Birileri bana sarışınlığın çok eğlenceli bir şey olduğunu söyledi. Ben de denemek istedim" diye cevapladı.

    Abazoğlu 12 dakikalık show için günlerce çalıştıklarının altını çizerek, "Daha önemlisi bu kadar güzel bir modelin giysilerime ve tasarımlarıma hayat vermesi." dedi. Revan adını verdiği koleksiyonunun dünyada çok örneği olduğunu ama Türkiye de ilk kez sergilendiğini vurgulayan Abazoğlu "Bu koleksiyonla çok geniş bir satış ağında alıcılara ulaştırılıyor. Bununla Türkiye'de tekstil sektörünün nerelere geldiğini görüyoruz. Bu koleksiyon Ortadoğu Rusya ve Avrupa'nın bir kısmında alıcılara ulaşıyor. İstanbul dünyada çok önemli bir değer. Bu şehrin büyüklüğü biz moda tasarımcılarına katkı sağlıyor." dedi. Etkinliğin devam edeceği beş gün boyunca dünyanın dört bir yanından İstanbul’a gelen binlerce kişi trendleri yakından izleme fırsatı bulacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow