hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Neşter belinde unutuldu

    Neşter belinde unutuldu
    expand

    Balıkesir'de yaşayan Mevludiye Kartal bel fıtığı ameliyatı sırasında kırılan neşter parçasının belinde unutulduğunu öne sürdü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bel fıtığı ameliyatı olan Mevludiye Kartal, operasyon sırasında kırılan neşter parçasının belinde unutulduğunu öne sürerek, doktor hakkında suç duyurusunda bulundu.

    Trakya Üniversitesi (TÜ) Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı'nda tedavi gören Kartal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki ay önce Bandırma Devlet Hastanesi'nde bel fıtığı ameliyatı olduğunu söyledi. 

    Kartal, daha sonra ameliyat sırasında kırılan neşter parçasının belinde unutulduğunu öğrendiğini belirtti.
     
    Ameliyatı gerçekleştiren doktorun, kırılan parçaların adalelere kadar indiğini anlattığını ifade eden Kartal, "Bunun üzerine başhekimliğe dilekçe verdim. Cumhuriyet savcılığına ve hastane polisine bildirdim. 2 neşter kırılmış. Doktor, fark etmiş ama 'alamadım' dedi. Ağrılarım çok şiddetli oluyor" diye konuştu. 

    Gönen'deki doktorun tavsiyesiyle tedavi için TÜ'ye geldiğini anlatan Kartal, çekilecek tomografinin sonucuna göre doktorların karar vereceğini kaydetti. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow