hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Canlı yayın: Bursaspor-Gençlerbirliği maçı izle | Türkiye Kupası

    Canlı yayın: Bursaspor-Gençlerbirliği maçı izle | Türkiye Kupası
    expand

    Bursaspor, Gençlerbirliği ile Bursa'da karşılaşıyor. Son 16 Turunun rövanş ayağında oynanacak karşılaşmada iki takımın tek hedefi galibiyet. Bursaspor taraftarı önünde kazanarak turu geçmek, Gençlerbirliği ise ilk maçtan elde ettiği avantajı muhafaza ederek turu geçme peşinde... Maçı izlemek isteyenler "Bursaspor-Gençlerbirliği maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?" sorularına yanıt arıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bursaspor-Gençlerbirliği maçı ile Türkiye Kupası'nda heyecan devam edecek. Bugün Bursa'da oynanacak karşılaşmada her iki takım da galibiyet peşinde... Ev sahibi Bursaspor sahasında kazanmak isterken, son dönemde toparlanma sinyalleri veren Gençlerbirliği ise ilk maçın ardından yine kazanarak turu geçmeyi planlıyor. Futbolseverler şifresiz izleyebilecekleri Bursaspor-Gençlerbirliği maçını heyecanla bekliyor.

    Bursaspor-Gençlerbirliği maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

    Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu kapsamında Bursaspor sahasında Gençlerbirliği'ni konuk edecek. Bugün saat 16.00'da Bursa Büykşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak müsabakayı hakem Serkan Çınar yönetecek. Kerem Ersoy ve Süleyman Özay ise maçın yardımcı hakemleri olacaklar.

    İki takım arasında Ankara'da oynanan ilk karşılaşmada kazanan Gençlerbirliği oldu. Başkent ekibinin golünü 24. dakikada Petar Skuletic kaydetti.

    Ev sahibi Bursaspor kupa mücadelesine 3. Tur'dan başladı. İlk olarak Tarsus İdmanyurdu'nu 4-0 ile geçen Yeşil-Beyazlılar, ardından Yeni Altındağ Belediyespor'u normal süresi 0-0 tamamlanan maçta penaltılarla 4-2 yendi. Timsahlar 5. Turda ise Adanaspor'la karşılaştı. Her iki maçı da 2-0 kazanan takım turu geçmeyi başardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Diğer yandan Gençlerbirliği ise kupaya 4. Tur'dan başladı. Tuzlaspor'u 3-0 ile kupanın dışına iten takım ardından Kars 36 spor'u her iki maçta da 2-1 mağlup etti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow