hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Aktaş, köylerin sorunlarını yerinde dinliyor

    Vali Aktaş, köylerin sorunlarını yerinde dinliyor
    expand
    KAYNAK DHA

    NEVŞEHİR Valisi İlhami Aktaş ve beraberindeki heyet kırsal kesimin sorun ve sıkıntılarını yerinde görmek ve bu sorunlara çözüm üretmek amacıyla başlattığı köy gezilerine Gülşehir İlçesine bağlı Tuzköyü, Hamzalı , Emmiler, Hacı Halilli , Fakıuşağı , Abuuşağı , Yamalı , Şahinler , Yeşilli , Karahüyük, Yeşilyurt ve Hacılar ile devam etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sinan KORKMAZER/NEVŞEHİR,(DHA)-NEVŞEHİR Valisi İlhami Aktaş ve beraberindeki heyet kırsal kesimin sorun ve sıkıntılarını yerinde görmek ve bu sorunlara çözüm üretmek amacıyla başlattığı köy gezilerine Gülşehir İlçesine bağlı Tuzköyü, Hamzalı , Emmiler, Hacı Halilli , Fakıuşağı , Abuuşağı , Yamalı , Şahinler , Yeşilli , Karahüyük, Yeşilyurt ve Hacılar ile devam etti.

    Vali İlhami Aktaş ve beraberinde Gülşehir kaymakamı Çağlar Tekin, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün ve ilgili muhtarlarla  birlikte köylerin sorunlarını ve çalışmalarını yerinde inceledi. Köy muhtarları ve vatandaşlar tarafından karşılanan heyet, köylerin sorunlarını ve taleplerini dinledi. Vatandaşlar ise Vali Aktaş’a ve beraberindeki heyete, yapmış olduğu ziyaretleri nedeniyle teşekkür ettiler. Vali İlhami Aktaş, köylerde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde görmek ve ilk ağızdan dinlemek amacıyla ziyaretlerini gerçekleştirdiğini ifade ederek, “Köylere yaptığımız ziyaretler sırasında, vatandaşlarımızın bize ilettiği talepleri değerlendiriyor ve imkânlarımız dâhilinde yerine getiriyoruz” dedi.

    FOTOLU

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow