hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    75 yaşındaki adama 'seni çok beğeniyorum' dedi, sarhoş edip soydu

    75 yaşındaki adama seni çok beğeniyorum dedi, sarhoş edip soydu
    expand
    KAYNAK DHA

    Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 37 yaşındaki Nurhan Partar, 75 yaşındaki İbrahim T.'yi evlenme vaadiyle kandırıp 6 bin liralık altın aldırdı. Daha sonra yaşlı adamı götürdüğü pansiyonda sarhoş ederek üzerindeki 10 bin lirayı ve altınları alarak kaçtı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Oğlunun gözleri önünde öldürüldü

    Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, İbrahim T.'yi (75) evlenme vaadiyle kandırarak 6 bin lira değerinde altın takı aldırdığı, ardından götürdüğü pansiyonda sarhoş edip, altınlarla birlikte üstündeki 10 bin lira parayı alıp kaçtığı öne sürülen Nurhan Partar (37), jandarma tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Partar, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

    Uyandığında soyulduğunu anladı

    Olay, geçen pazartesi günü, Karahayıt Mahallesi'ndeki bir pansiyonda meydana geldi. Pansiyonda sabah uyandığında soyulduğunu fark eden İbrahim T., jandarmaya başvurdu. İbrahim T., evlenme vadiyle kandırılıp götürüldüğü pansiyonda, kendisiyle evleneceğini söyleyen bir kadın tarafından, 6 bin lira değerinde altın takı ile 10 bin lira nakit parasının gasp edildiğini söyledi. Kadının eşgalini belirleyip çalışma başlatan jandarma ekipleri, pansiyonun bulunduğu bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Yaşlı adamı gasp ettiği belirtilen kadının, Nurhan Partar olduğu tespit edildi. Partar, dün Pelitlibağ Mahallesi'nde yakalanarak gözaltına alındı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eyfel Kulesi ziyarete kapatıldı

    İki gün görüştük, evlenelim dedi

    Eşini daha önce kaybeden İbrahim T. jandarmaya verdiği ifadesinde, Nurhan Partar'ın kendisini evlenme vadiyle kandırdığını anlatarak, "Ben Bayramyeri Meydanı'nda otururken, yanıma yaklaşan kadın beni çok beğendiğini söyledi. Ardından 2 gün görüştük. Daha sonra benimle evlenmek istediğini söyledi, kabul ettim. Evlenmek için önce sarrafa giderek 6 bin lira değerinde yüzük ve bilezikler aldık. Bana sürekli alışveriş yaptırıyordu. Ben de yanıma, bankadan çektiğim parayı aldım. Daha sonra pansiyona gitmek istedi. Karahayıt'ta gittiğimiz pansiyonda bana içki içirip, sarhoş etti. Kendimden geçmişim, sabah uyandığımda evlenme vadiyle kandırılıp, gasp edildiğimi anladım, şikayetçiyim" dedi.

    Jandarmadaki sorgusunda suçunu kabul ettiği öğrenilen Nurhan Partar'ın üzerinde yapılan aramada, yaşlı adamdan gasp ettiği altınlar ve paralar bulundu. Adliyeye sevk edilen Nurhan Partar, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow