hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika Mourinho 3.3 milyon euro'yu ödeyip davayı kapattı

    Son dakika Mourinho 3.3 milyon euroyu ödeyip davayı kapattı
    expand
    KAYNAKAA

    Portekizli teknik adam Jose Mourinho, İspanya'nın Real Madrid takımını çalıştırdığı dönemde vergi kaçırdığı iddiasıyla açılan davayı para cezası ödeyerek kapattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başkent Madrid'in Pozuelo de Alarcon ilçesindeki mahkemeye sabah saatlerinde gelen ve yaklaşık bir saat ifade veren 54 yaşındaki Mourinho, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, "Ödedim, dava kapandı." dedi.

    Halis Özkahya da Steaua Bükreş'i yaktı

    Şu anda İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ı çalıştıran Mourinho, "İspanya'dan 2013 yılında ayrıldım ve o zaman maliye ile olan durumum mükemmeldi. Birkaç yıl sonra bana hakkımda soruşturma açtıklarını ve para ödemem gerektiğini söylediler. Mahkemede kimseyle tartışmadım. Ödedim, benden istenileni imzaladım ve dava kapandı." ifadelerini kullandı.

    2010-13 yılları arasında Madrid ekibini çalıştırdığı dönemde imaj haklarından elde ettiği gelirin vergisini bildirmemekle suçlanan Portekizli teknik adamın, 2011 yılında 1 milyon 611 bin 537 euro, 2012 yılında da 1 milyon 693 bin 133 euro vergi kaçırdığı iddia edilmişti.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow