hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Elig Avukat Bürosu Engelli Yıldızlar Beşiktaş'ı yendi, 4'te 4 yaptı

    Elig Avukat Bürosu Engelli Yıldızlar Beşiktaşı yendi, 4te 4 yaptı
    expand

    Elig Avukat Bürosu Engelli Yıldızlar, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nin 4. haftasında Beşiktaş'ı deplasmanda 75-67 yenerek 4'te 4 yaptı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nin 4. haftasında Elig Avukat Bürosu Engelli Yıldızlar deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya geldi.

    Baştan sona kıyasıya mücadele içinde geçen karşılaşmayı Elig Avukat Bürosu Engelli Yıldızlar 75-67'lik skorla yenerek 4. maçında 4. galibiyetini aldı ve son şampiyon Beşiktaş'ı devirerek şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduğunu bir kez daha gösterdi.

    Elig Avukat Bürosu Engelli Yıldızlar takımının yıldız oyuncusu Morteza Ebrahimi attığı 26 sayı ile karşılaşmaya damgasını vurdu. Mücahit Günaydın 18, Morteza Abedi 17, Bülent Yılmaz 12, İbrahim Yavuz da 2 sayı ile karşılaşmayı tamamladı.

    Beşiktaş'ta ise 16 sayı kaydeden Cem Gezinci takımının en skorer oyuncusu oldu.

    Ligin en kuvvetli şampiyonluk adaylarından olan Engelli Yıldızlar takımının sponsoru Elig Avukat Bürosu'nun sahibi Gönenç Gürkaynak da maçı takip edenler arasındaydı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşiktaş'ta ise Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karacan ile Kulüp Genel Koordinatörü Levent Çifter mücadeleyi tribünden izledi.

    Elig Avukat Bürosu Engelli Yıldızlar Beşiktaşı yendi, 4te 4 yaptı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow