hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Goodyear kış lastiği alana hediye var

    Goodyear kış lastiği alana hediye var
    expand

    Goodyear, kış lastiklerine yönelik gerçekleştirdiği kampanya ile tüketicilere fırsatlar sunuyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    1 Kasım 2017 – 31 Ocak 2018 tarihleri arasında 4 adet 17 inç ve üzeri Goodyear marka kış lastiği alanlar, goodyearclub.com.tr’de geçerli 100 TL, 16 inç Goodyear marka kış lastiği alanlar 50 TL değerinde hediye çeki kazanıyorlar. Goodyear’dan kampanya koşullarına uygun lastik alımı yapan tüketiciler, aktivasyon zarflarında bulunan kodu goodyearclub.com.tr’ye girerek akaryakıttan küçük ev aletlerine, süpermarketten teknolojik ürünlere kadar 50’nin üzerinde hediyeden istediklerini seçebiliyorlar.

    Goodyear Tüketici Lastikleri Direktörü Mahmut Sarıoğlu; “Goodyear olarak, güvenli sürüş için sadece karlı havalarda değil, hava sıcaklığının +7 °C’nin altına düştüğü bölgelerde kış lastikleri kullanılmasını öneriyoruz. Kış lastiklerinde kullanılan özel kauçuk, zorlu kış koşullarında çok daha iyi yol tutuş, daha kısa fren mesafesi sunar. Bu da tüketiciler için çok daha güvenli sürüş performansı anlamına geliyor. Geçtiğimiz yıl pazara sunduğumuz UG Performance SUV ile birlikte UltraGrip kış ailemiz çok farklı tiplerdeki araçları kapsıyor. Goodyear’ın UltraGrip serisinde yer alan tüm kış lastiklerimizle sürücülerimize, hava koşulları ne kadar zorlayıcı olursa olsun, güvenli sürüş ve kısa fren performansıyla birlikte ıslak, buzlu ve karlı zeminlerde mükemmel yol tutuşu vaad ediyoruz” diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Zorlu kış koşullarında  fren mesafesi

    Goodyear’ın SUV araçlar için üretmiş olduğu kış lastiği UltraGrip Performance SUV, güvenliğe odaklı ve lastiklerinden beklentisi yüksek olan 4x4/SUV sürücüleri için mükemmel bir tercih olarak öne çıkıyor. Goodyear tarafından geliştirilen ActiveGrip Teknolojisi’ne sahip lastikler, optimal yol teması sayesinde artırılmış yol tutuşu sunuyor. Ayrıca, sahip olduğu 3D BIS Teknolojisi sayesinde karlı, buzlu ve kuru zeminde mükemmel yol tutuşu sağlıyor.

    UG Performance SUV’un, bağımsız test kuruluşu TÜV tarafından pazarda bulunan premium markalara kıyasla güçlü performans gösterdiği tespit edilmiştir. Bu test sonuçlarına göre, UG Performance SUV kış lastikleri:
    Islak zeminde 1,9 metre daha kısa fren mesafesi,
    Kuru zeminde 2,3 metre daha kısa fren mesafesi,
    Buzlu zeminde %4 daha iyi performans ve
    Buzlu zeminde %2 daha iyi fren performansı sunuyor.1

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow