hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    iPhone X vs Note 8

    iPhone X vs Note 8
    expand
    KAYNAKEcevit Bıktım

    Rekabet dozajının bu kadar yüksek olması, üreticileri en iyisini yapmaya zorluyor. Bu rekabetin en çok kullanıcıların işine geldiğini söylesek, sanırım pek de yanılmış olmayız.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Akıllı telefon üreticileri arasında rekabetin yüksek olması, cihazların sahip olduğu özellikleri de üst seviyeye taşıyor. Kullanıcılar bir telefon alacakları zaman ince eleyip, sık dokuyorlar. Çünkü önlerinde geniş bir seçenek yelpazesi mevcut. Haliyle, her kullanıcı kendisi için farklı kriterler belirliyor. Bu kriterler arasında en çok ön plana çıkansa kamera özellikleri diyebiliriz.

    Kullanıcılar telefon alırken genel olarak telefonların fotoğraf performansını önemsiyor. Peki son dönemde çıkan en pahalı iki telefonundan hangisi daha iyi fotoğraf çekiyor dersiniz?

    iPhone X ve Note 8 karşı karşıya

    Phonearena ekibi iPhone X ve Note 8 ile farklı ışıkta, farklı açılardan fotoğraflar çekerek basit bir kamera karşılaştırması yapmış.

    Yapılan bu karşılaştırmada telefonların yakınlaştırma özelliğinden de faydalanılmış. Yani kaba tabirle zoom yaptığınızda telefonun nasıl bir fotoğraf performansı sergilediğini de bu karşılaştırmada görebiliyorsunuz.

    Karşılaştırma fotoğraflarında bazı açılarda iPhone X’in, bazı açılarda ise Note 8’in daha başarılı olduğunu söylemek mümkün. Yani tüm fotoğraflarda şu telefon daha iyidir yorumunu yapmak, pek de doğru olmaz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Lafı daha fazla uzatmadan sizleri iPhone X ve Note 8 ile çekilen fotoğraflar ile başbaşa bırakalım. Peki sizce hangisi daha iyi fotoğraf çekiyor?

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow