hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galaxy A8 2018 ile Infinity Display tekrardan yorumlanıyor

    Galaxy A8 2018 ile Infinity Display tekrardan yorumlanıyor
    expand
    KAYNAKEcevit Bıktım

    Galaxy A8 2018 ve A8+ ilk bakıldığında S8 ve S8+’ı andırıyor. Elbette bu iki model orta segment olduklarından ötürü bazı özelliklerden de mahrum bırakılmış durumda. Örneğin iki modelin de ekranları tamamen düz. Yani S8 ve S8+’da olduğu gibi yanlardan kavisli değil.Ayrıca, yine S8 ve S8+’ta yer alan basınca duyarlı bölge, Galaxy A8 2018 ve A8+’da yer almıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Samsung kısa süre önce 2018’in ilk orta segment modellerini tanıtmıştı. Güney Koreli teknoloji devinin üst segment modellerde kullandığı Infinity Display teknolojisinden yararlandığı, orta segmentteki ilk modeller Galaxy A8 2018 ve A8+ için çıkış tarihi de netlik kazandı. Geçtiğimiz hafta yeni A8 modellerinin Ocak ayında çıkacağını açıklayan Samsung, tarih aralığını iyice daraltarak telefonların 2018’in ilk haftasında satışta olacağını belirtti.

    6 Ocak’ta kullanıcıyla buluşacak olan cihazların fiyatları da belli oldu. Buna göre Galaxy A8 2018 485 dolar, A8+ ise 595 dolardan satışa sunulacak. Elbette bu fiyatların bölgesel bazda olduğunu belirtmekte de yarar var. Yani diğer ülkelerde farklı fiyat etiketleriyle karşılaşabiliriz.

    Galaxy A8 2018’de eleştirebileceğimiz en önemli nokta ise, telefonun kutudan ilk çıktığında Android 7 Nougat ile çalışacak olması. 2018’de çıkacak olan orta segment bir cihazın Android 7 ile kutudan çıkması biraz absürt görünüyor.

    Ayrıca, OnePlus 5T gibi üst segment bir modelin 500 dolardan satıldığı bir pazarda, A8 için istenen ücretin de hayli fazla kaçtığını söyleyebiliriz.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow