hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gaziantep BB şov yaptı

    Gaziantep BB şov yaptı
    expand

    Beko Basketbol Ligi'nde Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, deplasmanda Türk Telekom'u 90-67 yendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Maça takımlar karşılıklı basketlerle başlarken ilk 3 dakika Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin 9-4 üstünlüğüyle geçildi. Dış atışlardan sayı üretmeye çalışan, ancak hücumlardan boş dönen Türk Telekom'a Collins ve Dorsey'in boyalı alandan bulduğu basketlerle karşılık veren misafir takım, ilk periyodu 25-17 önde tamamladı.

    Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 2. periyoda, karşılaşmaya çıktığı ilk 5'le başlarken, Ankara temsilcisinde ise oyuna başlayan ekipten sadece Brown sahada yer aldı. Kenardan gelen oyuncuları yeterince etkili olamayan Türk Telekom karşısında Dorsey, Mesut ve Collins ile skor üretmeye devam eden misafir ekip, 2. yarı öncesi soyunma odasına 47-36 önde giden taraf oldu. 

    Maçın ikinci yarısında ilk 2 hücumunda süre dolmadan atış yapamayan ve sonrasında da sayı üretmekte zorlanan rakibi karşısında Pasalic ve Zupan ile etkili olan Türk Telekom, periyodun ilk 3 dakikası geride kalırken skoru 39-47'ye kadar getirdi. Ev sahibi ekip, Collins ve bayalı alandan Dorsey ile bulduğu basketlerle farkı artıran konuk takıma karşılık veremeyince periyot, Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin 65-45 üstünlüğüyle sona erdi.

    Son periyotta Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Türk Telekom'dan Zupan'ın etkili oyunu karşısında Page'nin 3 sayı çizgisinin dışından bulduğu basketlerle farkı daha artırdı ve karşılaşmadan 90-67 galip ayrıldı. 

    Türk Telekom'da Brown ve Zupan, Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde ise Dorsey, Page ve Collins karşılaşmada çift haneli sayılara ulaştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow