hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ömer de Ersan da kaybetti

    Ömer de Ersan da kaybetti
    expand

    NBA Play-off’larının ilk maçlarında Ömer’li Houston Rockets ve Ersan’lı Milwaukee Bucks rakiplerine direnemedi ve serilerde 1-0 geriye düştüler.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ömer Aşık’ın formasını giydiği Houston Rockets, NBA Play-off’ları ilk tur, ilk maçında karşılaştığı Oklahoma City Thunder’a 120-91’lik skorla mağlup oldu. Skor anlamında sıkıntı yaşamayan Thunder, Kevin Durant’in 24 sayı- 6 ribaund- 4 asist ve Russell Westbrook’un 19 sayı-10 asist ve 8 ribaundluk performanslarıyla kolay bir galibiyete uzandı.

    Yaklaşık olarak 27 dakika parkede kalan Ömer Aşık, 4/9 saha içi, 1/4 serbest atış isabetiyle 9 sayı- 7 ribaund ve 2 asistle oynarken, James Harden’ın 20 sayısı da galibiyet için yeterli olmadı. Serinin ikinci maçı 24 Nisan Çarşamba gecesi yine Thunder’ın evinde oynanacak.

    Bir diğer milli oyuncumuz Ersan İlyasova’nın takımı Milwaukee Bucks ise serinin ilk maçında Miami Heat’e 110-87’lik skorla yenildi.

    Bileğindeki sakatlığından dolayı son maçlarda forma giyemeyen Ersan, Play-off’lardaki ilk maçta 28 dakika forma giyerken mücadeleyi 1/7 saha içi isabetiyle 2 sayı- 6 ribaund ve 1 top çalma ile tamamladı. Bucks’ta 26 sayı ile oynayan Brendon Jennings ve mücadeleyi 22 sayı ile tamamlayan Monta Ellis de mağlubiyete engel olamadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Miami Heat’te ise LeBron James 27 sayı-10 ribaund ve 8 asistle triple-double’a yakın bir performans sergilerken, Ray Allen da kenardan gelip 20 sayı kaydetti. Serinin ikinci maçı yine Heat’in ev sahipliğinde 23 Nisan Salı gecesi oynanacak.

    Diğer maçlarda ise Indiana, Atlanta'yı 107-90'la geçerken San Antonio da, Lakers'ı 91-79 mağlup etti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow