hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Olin Edirne "Olin Edirne" olarak kalacak

    Olin Edirne Olin Edirne olarak kalacak
    expand

    Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Olin Edirne'nin Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Kumuşoğlu, "Mücadelemize Olin Edirne olarak devam etme kararı aldık" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kumuşoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Doğuş Grubu'nun Olin Edirne'yi devralmaktan vazgeçtiğini söyledi.

    Bu kararın ardından kulüp yönetimi olarak kulübün ana sponsorluğunu yürüten Olin Yağ Sanayi A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Edip Ağaoğulları ile görüştüklerini belirten Kumuşoğlu, "Yaptığımız görüşmelerde sponsorluğun devam etmesine karar verildi. Beko Basketbol Ligi'ndeki mücadelemize Olin Edirne olarak devam etme kararı aldık" dedi.

    Kumuşoğlu, yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını, Temmuz ayının ortasında sezon bütçesini belirleyeceklerini ifade etti.
    Belirlenecek bütçeye göre transfer çalışmalarına başlayacaklarını belirten Kumuşoğlu, "Sözleşmeleri süren oyuncularımız kalacak. Geçen seneki kadromuzun bir kısmını muhafaza etmeye çalışacağız. Giden oyuncuların yerlerine gelecek oyuncular da olacak. Kadromuzu kurabilmek için önce bütçemizi belirlememiz gerekiyor. Edirne'ye layık bir takım kuracağız. Önümüzdeki sezon da geçmiş sezonlarda olduğu gibi Edirne halkının desteğini bekliyoruz" diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow