hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trabzonspor son 8'de

    Trabzonspor son 8de
    expand

    Spor Toto Erkek Türkiye Kupası A Grubu'nda Trabzonspor, Pınar Karşıyaka'yı 89-79 yendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Birinci periyoda her iki takımda hızlı başladı. Hücumda etkili olmaya çalışan İzmir ve Trabzon ekibi sayıları boyalı alanda buldu. Pınar Karşıyaka Dixon ve Lyons'un etkili oyunuyla zaman zaman öne geçsede Trabzonspor yakaladığı fırsatları iyi değerlendirdi ve ilk çeyreği 20-19 önde kapadı.

    İkinci periyoda Pınar Karşıyaka etkili başladı. İzmir temsilcisi hızlı hücumlarla rakibinin potasında sayı üretti. Kısa süreli geriye düşen Trabzonspor ise rakibinin savunma hatalarını değerledirerek art arda sayı buldu. İkinci çeyreğin sonlarına doğru Trabzonspor karşısında 5 sayı öne geçen Pınar Karşıyaka, bu skoru koruyamadı. Devre 44-42 İzmir ekibinin lehine tamamlandı.

    Üçüncü periyoda ise Trabzonspor hızlı girdi. Oyuna ağırlığını koyan bordo-mavililer, rakibi karşısında üstünlük sağladı. Penney ve Colley ile Pınar Karşıyaka savunmasına zor anlar yaşatan Trabzonspor, bu çeyrekte hızlı hücumlarla sayı üretti. Üçüncü periyodu, Trabzonspor 69-62 kazandı.

    Dördüncü periyodun başında bulduğu sayılarla Pınar Karşıyaka savunmasının moralini bozan Trabzonspor, boyalı alanda attığı basketlerle aradaki farkı açmayı başardı. Karşılaşmanın sonlarına doğru aradaki sayı farkını 18'e çıkaran Karadeniz ekibi, mücadeleci oyununu maç boyunca sürdürdü.

    Pınar Karşıyaka farkı kapatmak için çalıştı ancak sahadan 89-79 mağlup ayrıldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow