hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hakemler uzattı, Spurs kazandı

    Hakemler uzattı, Spurs kazandı
    expand

    NBA takımlarından Spurs, THY Avrupa Ligi'nde mücadele eden Rus temsilcisi CSKA Moskova'yı, uzatma sonunda 95-93 yendi.

    Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) ile THY Avrupa Ligi takımlarını karşı karşıya getiren Avrupa Ligi Dünya Turu 2013 organizasyonu kapsamında San Antonio Spurs, Rusya'nın CSKA Moskova takımını uzatma sonunda 95-93 mağlup etti.

    NBA'in Batı Konferansı ekiplerinden San Antonio Spurs, THY Avrupa Ligi'ndeki Rus temsilcisi CSKA Moskova'yı, sezon öncesi hazırlık maçında ABD'nin Teksas eyaletindeki AT&T Center'da konuk etti.

    Geçen sezonun NBA finalisti Spurs, 86-86'lık skorla uzatmaya giden karşılaşmayı, yedek oyuncular Emanuel Ginobili, Aron Baynes ve Patty Mills'in etkili oyunuyla 95-93 kazandı.

    Spurs'ün Arjantinli oyuncusu Ginobili, 14 sayı, 5 ribaunt, 4 top çalmayla oynarken, Baynes, 12 sayı, 7 ribanut ve Mills, 14 sayı üretti. All-star uzun Tim Duncan ise skora, 10 sayılık katkıda bulundu.

    Geçen sezon THY Avrupa Ligi'nin "dörtlü finali"ne yükselen CSKA'da ise Jeremy Pargo, 20 sayı, 6 ribaunt ve 5 asistle sahanın en skorer ismi oldu. Kaptan Victor Khryapa'nın, 6 top kabına rağmen 12 sayı, 7 ribaunt, 7 asist ve oyuna sonradan dahil olan eski NBA oyuncusu Sonny Weems'in, 16 sayılık gayreti galibiyete yetmedi.


    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow