hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Üçüncü uzatmada Pelicans kazandı

    Üçüncü uzatmada Pelicans kazandı
    expand

    NBA'de New Orleans Pelicans, konuk olduğu Chicago Bulls'u üç uzatma sonunda 131-128 yendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Chicago Bulls'un, New Orleans Pelicans'ı ağırladığı karşılaşma büyük heyecana sahne oldu. Pelicanslı Jrue Holiday'in bitime 4 saniye kala attığı basketle maç 103-103 uzatmaya gitti. Takımlar, ilk uzatma periyodunda yenişemeyince (109-109) galibin belirlenmesi için ikinci kez uzatmaya gidildi.

    İkinci uzatmanın son anlarında bu kez de Bullslu Loul Deng sahneye çıktı. Deng, 4.7 saniye kala pota altından bulduğu basketle skoru 122-122'ye getirdi ve maç, üçüncü uzatmaya taşındı. Bitime 4.5 saniye kala oyuna kenardan başlayan Pelicans'ta Holiday, Taj Gibson'ın faulüne rağmen turnikeden basketi kaydetti ve karşılaşma, 131-128 misafir takımın galibiyetiyle sonuçlandı.

    Elinde kırık tespit edilen Anthony Davis'ten yoksun sahaya çıkan Pelicans'ta Ryan Anderson, 36 sayı ve 6 ribauntla kariyer sayı rekorunu kırdı. Pelicans adına maçın kahramamı olan all-star oyun kurucu Holiday, 19 sayı, 12 asist ve 8 ribauntla oynadı.

    Bulls'un all-star forveti Deng, 37 sayı, 8 ribaunt ve 7 asistle sahanın en skoreri oldu. Yedek oyuncular Taj Gibson'ın 26 sayı, 14 ribaunt, 5 blok ve Mike Dunleavy'nin 23 sayı, 7 ribaunt, 5 asistlik gayreti de galibiyete yetmedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow