hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kobe'nin dönüşü muhteşem olmadı

    Kobenin dönüşü muhteşem olmadı
    expand

    Los Angeles Lakers'ın sakatlığı yüzünden nisan ayından bu yana parkelerden uzak kalan yıldızı Kobe Bryant, takımının Toronto Raptors'a 106-94 yenildiği maçta sahalara döndü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Los Angeles Lakers'ın sakatlığı yüzünden nisandan bu yana parkelerden uzak kalan yıldız oyuncusu Kobe Bryant, takımının, Toronto Raptors'a 106-94 yenildiği maçta sahalara döndü.

    NBA'e 5 maçla devam edildi. 12 Nisan'da Golden State Warriors'a karşı oynadığı maçta sol aşil tendonu yırtılan Kobe Bryant, Los Angeles Lakers'ın Toronto Raptors karşısına çıktığı karşılaşmada sezon açılışını yaptı. NBA tarihinin en skorer 4. oyuncusu Bryant, takımının, 106-94 kaybettiği karşılaşmaya ilk 5'te başlayarak 28 dakika sahada kaldı. Kullandığı 9 şutun yalnızca 2'sinde isabet bulan ve 8 de top kaybeden Bryant, maçı 9 sayı, 8 ribaunt ve 4 asistle tamamladı.

    Misafir takım Raptors'ta forvet Amir Johnson, 32 sayı ve 10 ribauntla kariyer sayı rekorunu kırdı. Raptors kısaları Demar DeRozan, 26 sayı, 5 ribaunt, 5 asist ve 3 top çalmayla, Kyle Lowry de 23 sayı, 8 asist, 5 ribaunt, 3 top çalmayla galibiyette önemli rol oynadı.

    Hiçbir ilk 5 oyuncusunun çift haneli skor üretemediği Lakers'ta yedek oyuncular Nick Young 19, Xavier Henry 17 ve Jodie Meeks 14 sayıyla takımlarının skor yükünü çekmeye çalıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow