hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Paul George ve Jamal Crawford CNN TÜRK'e konuştu

    Paul George ve Jamal Crawford CNN TÜRKe konuştu
    expand

    Indiana Pacers'tan Paul George ve Los Angeles Clippers'tan Jamal Crawford, CNN TÜRK'ün sorularını yanıtladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    NBA 'de Play-off heyecanı yaklaşırken Batı Konferansı'nda 4 'üncü sırada bulunan Clippers evinde Doğu Konfernası'nda 3. sırada bulunan Indiana Pacers'ı konuk etti. Baştan sona kadar büyük bir çekişme içinde geçen maçta Pacers, 109-106 ile galibiyete ulaştı.

    Maça damgasını vuran isimler Pacers'ın genç yıldızı Paul George ile Clippers'ın tecrübeli ismi Jamal Crawford oldu. 

    İki isim de CNN TÜRK Los Angeles temsilcisi Barbaros Tapan'ın sorularını yanıtladı.

    Paul, NBA 'deki en iyi genç yıldızlardan birisisin. All Star oldun. Takımın için büyük sorumluluk alıyorsun. Bunu takımla birlikte play-off maçlarına taşıyacak mısın?

    Paul George: Takımla birlikte büyüyorum. Takımda bulunan tecrübeli oyunculara çok şey borçuluyum. Bana çok yardımcı oluyorlar ve beni çok formda tutuyorlar. Bana liderlik aşılıyorlar. Onlara çok güveniyorum. Ayrıca bana güvenip, beni draftlara seçen organizasyona da çok şey borçluyum. Bana inandılar, zaman harcadılar, ben de bunu karşılıksız bırakmamak için çok çalışıp onlara onlara ve takıma en iyisini vermeliyim.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Jamal, Indiana sizin gibi genç ve çok hızlı top çevirebilen bir takim. Play-off'larda bu tip takımlara karşı nelere dikkat etmelisiniz ?

    Jamal Crawford:  Bu tip takımlara karşı oyuna çok iyi başlamak ve işi son çeyreğe bırakmamak gerekiyor. Bu tip oyun tarzına sahip takımlar momentumu iyi ayarladıkları için başlangıçta çok sayı üretip sayı farkını hep dengeli tutmalısınız.

    Play-off'larda eşleşmek istediğiniz bir takım var mı ?

    Jamal Crawford: Play-off 'lara kaldıktan sonra kiminle eşleceğimiz önemli değil artık. Orada en iyi takımlar olacak. Onun için kafamda böyle bir düşünce yok.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow