hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray Azeryol'u devirdi

    Galatasaray Azeryolu devirdi
    expand

    Voleybolda CEV DenizBank Kadınlar Şampiyonlar Ligi E Grubu ikinci maçında Galatasaray Daikin, Azerbaycan'ın Azeryol takımını 3-1 mağlup etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Karşılaşmanın birinci setine iyi başlayan Azeryol, teknik molalara da 8-6 ve 16-13 önde girdi. İkinci teknik moladan sonra toparlanan sarı-kırmızılı takım, Neriman ve Montano'nun ürettiği sayılarla seti 25-23 aldı.

    İkinci sete Galatasaray Daikin, etkili servis atarak başladı.

    Montano'nun köşelerden yaptığı atakları sayı getirince, sarı-kırmızılı ekip, teknik molalara 8-5 ve 16-14 önde önde girdi. Oyundaki üstünlüğünü sürdüren Galatasaray, seti 25-21 kazandı.

    Üçüncü sete tekrar etkili olarak başlayan Azeryol, teknik molalara 8-7 ve 16-14 önde girdi. Çekimeli geçen seti, konuk ekip 29-27 galip bitirdi.

    Dördüncü sette sarı-kırmızılılar hücum ve file üstü etkinliğini ele geçirince, seti 25-22, maçı da 3-1 kazanmayı başardı.

    İlk maçında İtalya'nın Prosecco Doc-Imoco takımına 3-2 kaybeden sarı-kırmızılılar, bu skorla gruptaki ilk galibiyetini elde etti. Galatasaray Daikin, gruptaki üçüncü maçında İtalya'nın Unendo Yamamay ekibiyle karşılaşacak.

    Maliye Piyango altın sette kazandı

    Erkekler Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Kupası'nda 
    Maliye Milli Piyango, ilk tur rövanş maçında Ukrayna'nın Lokomotiv Kharkiv takımını deplasmanda 3-2 yendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Maliye Milli Piyango, sahasındaki ilk maçı 3-2 kaybettiği için durum 1-1 eşitlendi ve tur atlayacak takımı belirlemek için "altın set" oynandı.

    Bu seti 15-12 kazanan Türk ekibi bir üst tura yükseldi.

    Kharkiv kentindeki karşılaşmanın setleri ise 30-28, 22-25, 25-17, 23-25 ve 13-15 sona erdi.

    Eczacıbaşı VitrA deplasmanda kazandı

    Eczacıbaşı VitrA, Voleybol Denizbank Avrupa Bayanlar Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki ikinci karşılaşmasında deplasmanda Alman ekibi Schweriner SC takımını 3-0 yendi.

    Eczacıbaşı VitrA, Şampiyonlar Ligi'ndeki ikinci galibiyetini elde etti.

    Cim Bom Knack'a takıldı

    Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, CEV DenizBank Erkekler Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki ikinci maçında Belçika'nın Knack takımına 3-0 yenildi.

    Grubundaki ilk maçında, deplasmanda Polonya'nın Zaksa takımına 3-0 kaybeden sarı-kırmızılılar, böylece ikinci maçında da galibiyetle tanışamadı.

    Galatasaray, grubundaki üçüncü maçını Almanya'da Friedrichshafen takımıyla yapacak. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow